Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ασημένια η Άννα Κορακάκη στα 10 μέτρα αεροβόλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ασημένια η Άννα Κορακάκη στα 10 μέτρα αε...

Δεύτερο μετάλλιο στο Παγκόσμιο για την κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ

Συνεχίζει τις επιτυχίες η Άννα Κορακάκη! Η Ελληνίδα αθλήτρια έχασε το χρυσό μετάλλιο στην παράταση από την Ζαβάλα και αρκέστηκε στο ασημένιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Μπολόνια.

Σε έναν δραματικό τελικό, που κρίθηκε σε shoot-off (δηλαδή "ξαφνικό θάνατο"), η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 10 μέτρα αεροβόλο πιστόλι, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Μπολόνια.

Έτσι, μετά και το χρυσό της Παρασκευής στα 25 μέτρα πιστόλι, η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης αποχωρεί από την ιταλική πόλη με δύο μετάλλια, όπως ακριβώς συνέβη στο Ρίο. Μόνο που αυτή τη φορά, τα πήρε σχεδόν... αντίστροφα απ' ότι στους ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο τελικός των 10 μέτρων ήταν πράγματι συγκλονιστικός, αφού η Κορακάκη είχε από την αρχή το προβάδισμα, αλλά στις τρεις τελευταίες προσπάθειες, η Μεξικανή Σαβάλα είχε καλύτερες βολές από την Ελληνίδα, με αποτέλεσμα να την ισοφαρίσει ακριβώς στους 201 βαθμούς, στην τελευταία βολή!

Επομένως, χρειάστηκε shoot-off για να κριθεί το χρυσό μετάλλιο, με τη Σαβάλα να ρίχνει 9.8 και την Κορακάκη 9.1, αποτέλεσμα που την έφερε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασταμάτητη η Άννα Κορακάκη!-Παγκόσμιο ρεκόρ στα 10 μέτρα αεροβόλο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports