Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τάε κβον ντο: Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ο Α.Σ. Δύναμη Πατρών

Τάε κβον ντο: Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ...

Με οκτώ αθλητές θα συμμετάσχει

Μετά από ένα καλοκαίρι προετοιμασίας με πολύ δουλειά οι αθλητές του Α.Σ. Δύναμη Πατρών γεμάτοι προσμονή και άψογα προετοιμασμένοι ετοιμάζονται να λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων που θα διεξαχθεί στην Καρδίτσα από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου.

Ο Α.Σ Δύναμη Πατρών θα συμμετέχει με οκτώ αθλητές. Οι αθλητές που θα συμμετέχουν είναι: Λαζάρου Θάνος, Σοφοτάσιος Αργύρης, Θωμάς Γιάννης, Θωμάς Βασίλης, Νασοπούλου Ρέα, Παναγιωτοπούλου Γεωργία, Αγγελοπούλου Κατερίνα, Λάμπρου Μαρία.

Η Δύναμη Πατρών διένυσε μια εξαιρετική χρονιά με διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.  Είναι μια οργανωμένη ομάδα η οποία βελτιώνεται κάθε χρόνο, οι προπονητές του συλλόγου Σταύρακας Ξενοφών-Γιώργος δηλώνουν πως το ποιο σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας είναι ότι η ομάδα αποτελείται από άτομα με ταλέντο και σωστό χαρακτήρα οπότε διαμορφώνετε το ιδανικό κλίμα για άριστη συνεργασία.

Ευχόμαστε  καλή επιτυχία στους αθλητές μας μιας και οι περισσότεροι αγωνίζονται για πρώτη χρονιά στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τάε κβον ντο: Τέσσερα μετάλλια για τη Δύναμη Πατρών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports