Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Ο Ζιντάν "έπιασε" Γκουαρντιόλα και πέρασε Μουνιόθ

Ποδόσφαιρο: Ο Ζιντάν "έπιασε" ...

Η Ρεάλ έσπασε επίσης το ρεκόρ του συλλόγου με τι συνεχόμενες νίκες

Δίχως Κριστιάνο Ρονάλντο και Γκάρεθ Μπέι , η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να νικήσει την Εσπανιόλ στη Βαρκελόνη, μπόρεσε να διατηρήσει το απόλυτο ξεκίνημά της στη σεζόν στο πρωτάθλημα. Kυρίως όμως κατάφερε να ισοφαρίσει το ρεκόρ  της Μπαρτσελόνα στη La Liga με 16 συνεχόμενες νίκες.

Ρεκόρ που κατείχαν οι Καταλανοί , με τον Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της από την σεζόν 2010/11.

«Παίξαμε ένα μεγάλο παιχνίδι από την αρχή με συγκέντρωση και ενθουσιασμό. Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσεις στη νίκη είναι να μπεις στη  φωτιά, όπως κάναμε,» είπε ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Η Ρεάλ έσπασε επίσης το ρεκόρ του συλλόγου με τι  συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, ξεπερνώντας το νικηφόρο σερί 15 παιχνιδιών του Μιγκέλ Μουνιόθ από τη σεζόν 1960-1961.

«Φυσικά, το ρεκόρ σημαίνει πολλά για εμάς, επειδή είναι απόδειξη της δουλειάς που κάνουν οι παίκτες. Οι τρεις πόντοι είναι το πιο σημαντικό πράγμα, αλλά είναι επίσης ωραίο να έχουμε ένα ρεκόρ σαν αυτό,» πρόσθεσε ο Ζιντάν.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής: Μπέτις-Γρανάδα  2-2, Λεγανές-Μπαρτσελόνα  1-5, Ατλέτικο Μαδρίτης-Σπόρτινγκ Χιχόν  5-0, Εϊμπάρ-Σεβίλη 1-1, Λας Πάλμας-Μάλαγα 1-0, Οσασούνα-Θέλτα 0-0, Αθλέτικ Μπιλμπάο-Βαλένθια  2-1, Βιγιαρεάλ-Σοσιεδάδ  2-1, Εσπανιόλ-Ρεάλ Μαδρίτης  0-2. Απόψε: Αλαβές-Λα Κορούνια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: Αποκλεισμός για τον Παναιγιάλειο από την συνέχεια του Κυπέλλου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports