Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Το champions league ξεκινά σήμερα - Το αναλυτικό πρόγραμμα

Το champions league ξεκινά σήμερα - Το α...

Οι καθημερινές, αποκτούν πάλι νόημα

Το champions league είναι πάλι εδώ. Η ποδοσφαιρική γιορτή είναι προ των πυλών, καθώς απόψε το champions league «κάνει» πρεμιέρα με οκτώ ομάδες, που υπόσχονται πλούσιο θέαμα σε κάθε ποδοσφαιρόφιλο.

Η μεγαλύτερη διοργάνωση σε διασυλλογικό επίπεδο είναι εδώ, και είναι έτοιμη να προσφέρει πολλές συγκινήσεις και θέαμα σε κάθε άντρα που ανυπομονούσε, αλλά και σε κάθε φίλαθλο του ποδοσφαίρου.

Στον Α΄όμιλο και στο ντέρμπι της ημέρας η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Άρσεναλ στο «Πάρκ Ντε Πρένς», ενώ η Βασιλεία θα υποδεχτεί την Λουντογκόρετς.

Στον Β΄όμιλο η Ντιναμό Κιέβου θα υποδεχτεί την Νάπολι, η οποία έπειτα από απουσία τριών χρόνων είναι και πάλι εδώ. Στο άλλο ματς του ομίλου η Μπενφίκα υποδέχεται την Μπεσίκτας, η οποία δεν έχει καλή παράδοση με τις πρεμιέρες.

Στον Γ΄όμιλο η Μπαρτσελονα, που προέρχεται από μια απροσμενη ηττα από την Αλαβές, θα υποδεχτεί την Σέλτικ, η οποία βρίσκεται σε πολύ καλο «φεγγάρι», καθώς προέρχεται από την νίκη στο ντέρμπι με την Ρέιντζερς (είχε να την κερδίσει από το 2012). Η Μάντσεστερ Σίτυ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου υποδέχεται την Γκλάντμπαχ, έπειτα από τις δυο προηγούμενες αναμετρήσεις που έδωσαν πέρυσι.

Στον τελευταίο όμιλο της σημερινής βραδιάς Δ΄όμιλος, η Μπάγερν υποδέχεται στο «Allianz Arena» την ρωσική Ροστόφ, ενώ στο άλλο ματς του ομίλου, η Αϊντχόφεν υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης του Τσόλο Σιμεόνε που προέρχεται από ένα χλιαρό ξεκίνημα στην Ισπανία.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα (21:45):

Α' όμιλος:

Παρί Σεν Ζερμέν – Άρσεναλ (ΟΤΕSport2 HD)

Βασιλεία – Λουντογκόρετς

Β' όμιλος:

Ντιναμό Κιέβου – Νάπολι (ΟΤΕSport7 HD)

Μπενφίκα – Μπεσίκτας (ΟΤΕSport 8 HD)

Γ' όμιλος:

Μπαρτσελόνα – Σέλτικ (OTESport 3 HD)

Μάντσεστερ Σίτι – Γκλάντμπαχ (OTESport 4 HD)

Δ' όμιλος:

Μπάγερν Μονάχου – Ροστόφ (OTESport 5 HD)

Αϊντχόφεν – Ατλέτικο Μαδρίτης (OTESport 6 HD)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports