Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ξεκινούν προπονήσεις και οι ακαδημίες της ΕΑΠ

Ξεκινούν προπονήσεις και οι ακαδημίες της ΕΑΠ

Σε Μπάσκετ, Βόλεϊ, Σκάκι και Πυγμαχία

Ο Σεπτέμβριος δεν είναι μόνο ο μήνας της επιστροφής στις σχολικές αίθουσες, αλλά και αυτός της επιστροφής  των μικρών αθλητών στα γήπεδα. Έτσι οι ακαδημίες της ΕΑΠ είναι πανέτοιμες για να φιλοξενήσουν νέους μικρούς αθλητές και αθλήτριες.

Όπως αναφέρει η πατρινή ομάδα:

"Οι ακαδημίες Μπάσκετ, Βόλεϊ, Σκάκι και Πυγμαχίας της Ε.Α.Π., είναι εδώ ακριβώς γι’ αυτό το λόγο.

Θα λειτουργήσουν για άλλη μία χρονιά, με καινοτόμες πρωτοβουλίες και δραστηριότητες, έτοιμες να υποδεχθούν τα μικρά παιδιά για να αθληθούν, να παίξουν, να διασκεδάσουν και να μάθουν τα μυστικά των αγωνισμάτων της αρέσκειάς τους.

Η Ε.Α.Π.- μαζί με την οικογένεια και το σχολείο- θέλει να αποτελέσει ακόμη ένα τείχος προστασίας απέναντι στις μάστιγες της Εποχής μας και σας προσκαλεί να εμπιστευτείτε τα παιδιά σας στην μεγάλη μας Αθλητική Οικογένεια.

Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, εξειδικευμένους προπονητές και συνεργάτες, προφέρουμε στα παιδιά τη δυνατότητα να μάθουν & να ευχαριστηθούν το αγαπημένο τους παιχνίδι, με στόχο τη βελτίωση της φυσικής και ψυχικής τους υγείας, μέσα από την αθλητική δραστηριότητα.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και η έναρξη των ακαδημιών μας προσδιορίστηκε για το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Σεπτεμβρίου, από τις 9:00 π.μ. έως 13 μ.μ.

Πληροφορίες – εγγραφές : Κλειστό γυμναστήριο Ε.Α.Π. (Ηπείρου 8 και Φαβιέρου) και στο τηλέφωνο 6989830287 κ. ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόλεϊ: Όταν η ΕΑΠ έπαιζε σε ανοικτό γήπεδο!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports