Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τσάμπιονς Λιγκ: Αποκλείστηκε και ο ΠΑΟΚ - Έχασε με 2-1 από τον Άγιαξ

Τσάμπιονς Λιγκ: Αποκλείστηκε και ο ΠΑΟΚ ...

Συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ

Μετά τον Ολυμπιακό αποκλείστηκε και ο ΠΑΟΚ από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ. Συγκεκριμένα ο "δικέφαλος" του Βόρρα ηττήθηκε άδικα με 2-1 στον επαναληπτικό με τον Αγιαξ στη Θεσσαλονίκη.

Ένα ματς που άρχισε ιδανικά με γκολ του Κλάους στο 4’  και ο Δικέφαλος θα μπορούσε να είχε κάνει 2-0 και 3-0 σε ανεπανάληπτα τετ-α-τετ του αρχηγού του, εξελίχθηκε σε εφιάλτη.

Πρώτα με το ανόητο μαρκάρισμα του Λέοβατς στον Φίργκεφερ στο 45’ που έδωσε την ευκαιρία στον Κλάασεν να ισοφαρίσει με πέναλτι στο φινάλε του πρώτου μέρους και στη συνέχεια με ένα κρύο γκολ και πάλι του αρχηγού του Άγιαξ στο 87’  όταν πήρε το ριμπάουντ από κεφαλιά απομάκρυνση του Λέοβατς  και με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνιά του ανήμπορου να αντιδράσει Γλύκου.

Το όνειρο για συμμετοχή στα σαλόνια του Champions League πάγωσε και ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να ανασυνταχθεί για να εξασφαλίσει την παρουσία του στους ομίλους του Europa League μέσα από τα πλέι οφ.

Αυτό που μένει είναι το χειροκρότημα του κόσμου στο φινάλε και η υπόσχεση πως «εμείς μαζί για μια ζωή» πάνω στο οποίο μπορούν να επενδύσουν ο Βλάνταν Ίβιτς και οι παίκτες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θρίλερ με τον παίκτη του Ολυμπιακού Άλαν Πουλίδο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports