Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σε Πάτρα και Μεσολόγγι βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο Παναγιώτης Σκούτας, διευθυντής του Πολτικού γραφείου του Νίκου Παππά

Σε Πάτρα και Μεσολόγγι βρέθηκε το Σαββατ...

Επισκέφθηκε την 3η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων

Το Μεσολόγγι και την Πάτρα επισκέφτηκε το Διήμερο 9 & 10 Ιουλίου, ο Παναγιώτης Σκούτας , Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά.  Ο Παναγιώτης Σκούτας συναντήθηκε στο Μεσολόγγι  με τον Πρόεδρο Θεόδωρο Μπλίκα και στελέχη της Εταιρείας Ελληνικές Αλυκές Α.Ε. ξεναγήθηκε  στις εγκαταστάσεις κι ενημερώθηκε για τις αναπτυξιακές προοπτικές της εταιρίας.

Η συζήτηση περιστράφηκε στην επέκταση των εκτάσεων εκμετάλλευσης της Ελληνικές Αλυκές Α.Ε., την ποιοτική αναβάθμιση, την τυποποίηση  και συσκευασία  του προϊόντος  και κατά συνέπεια την αύξηση της προστιθέμενης αξίας του. Στις νέες δραστηριότητες έρχεται να προστεθεί και αύτη στο τουριστικό τομέα με άξονα τον ιαματικό και θαλάσσιο τουρισμό ,με αξιοποίηση των εκτάσεων που κατέχουν προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω η τοπική οικονομία .

Ο Κος Σκούτας εξέφρασε τη στήριξη της Κυβέρνησης στις πρωτοβουλίες της διοίκησης  και δεσμεύτηκε ότι θα γίνουν όλες οι  ανάλογες κινήσεις για την επίσπευση τους.

Η επίσκεψη στην περιοχή ολοκληρώθηκε με  την περιήγηση του στην  3η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων  Μεσολογγίου, όπου  μίλησε με  εκθέτες  και επιχειρηματίες για τις προοπτικές και δυνατότητες της περιοχής και εστίασε στον αγροτοδιατροφικό τομέα που είναι το δυνατό χαρτί της περιοχής λόγω των ιδιαίτερων προϊόντων που παράγει .

Την Κυριακή παρεβρέθηκε στην εκδήλωση για τα 130 χρόνια της Εφημερίδας Πελοπόννησος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις