Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στίβος: Δεν τα κατάφερε η ομάδα 4x400μ. των γυναικών με την Πατρινή Δέσποινα Μουρτά

Στίβος: Δεν τα κατάφερε η ομάδα 4x400μ. ...

Κορυφαία επίδοση δεκαετίας παρά τον αποκλεισμό

Πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια άφησε η ομάδα 4Χ400 μ. των γυναικών, που μπορεί να μην προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωση, ωστόσο έδειξε πως έχει τη δυνατότητα να διακριθεί τα επόμενα χρόνια.

Οι Κατερίνα Δαλάκα, Αννα Βασιλείου, Δέσποινα Μουρτά και Ειρήνη Βασιλείου τερμάτισαν σε 3.31.66 και κατέλαβαν την έκτη θέση στη σειρά τους και τη δέκατη στο σύνολο.

Τα τέσσερα κορίτσια αναμένεται να είναι στο προσκήνιο για πολλά ακόμη χρόνια και θα έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν σε μια μεγάλη διοργάνωση διεκδικώντας το κάτι παραπάνω.

Η επίδοση τους άλλωστε είναι η καλύτερη της τελευταίας δεκαετίας, αφού η προηγούμενη καλύτερη εμφάνιση είχε γίνει το 2007 από τις Κατερίνα Σύρου, Δήμητρα Ντόβα, Χριστίνα Χατζή και Φανή Χαλκιά με 3.30.20 στο Μόναχο.

Η Μ. Βρετανία πέτυχε την κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη με 3.26.42 και ακολούθησε με φετινό ρεκόρ η Πολωνία (3.27.72), ενώ τρίτη ήταν η Ουκρανία (3.27.75).

Σε λίγη ώρα θα αγωνιστεί η ομάδα 4Χ100 μ. των γυναικών με στόχο ακόμη και μια θέση στον τελικό της Κυριακής. Στην ομάδα θα τρέξουν η Μαρία Γάτου στην εκκίνηση, η Ελισάβετ Πεσιρίδου στην μεγάλη ευθεία, η Κατερίνα Δαλάκα στη στροφή και η Μαρία Μπελιμπασάκη στην τελική ευθεία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στίβος: Η Δέσποινα Μουρτά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports