Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Και του χρόνου στην Εθνική»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Και του χρόνου σ...

Την ευθύνη της ήττας ανέλαβε ο νεαρός γκαρντ-φόργουορντ

Το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης, για την ήττα-αποκλεισμό της Εθνικής από την Κροατία, ανέλαβε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο διεθνής γκαρντ-φόργουορντ ήταν εμφανώς στεναχωρημένος απ' τον (νέο) αποκλεισμό της Εθνικής.

«Σίγουρα μας στοίχισε η αρχή. Δε μπήκαμε συγκεντρωμένα. Δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος, απλώς δε μπήκαμε συγκεντρωμένα. Έφταιξε και πήραν διαφορά. Το γυρίσαμε, παίξαμε πάρα πολύ καλή άμυνα, αλλά δεν τα καταφέραμε» είπε απ' το Τορίνο (Ελλάδα-Κροατία 61-66) στην κάμερα του ΟΤΕ ο 22χρονος πόιντ φόργουορντ και συνέχισε: «Κυνηγούσαμε απ' την αρχή. Σίγουρα έπαιξε ρόλο κι η κόπωση. Κι η απειρία. Ήμασταν νέα παιδιά μέσα. Δεν τα καταφέραμε».

«Απ' τις αποτυχίες θα 'ρθουν κι οι επιτυχίες. Αυτό είναι το σημαντικό, να μαθαίνεις απ' τα λάθη, να προχωράς μπροστά, να 'σαι πιο συγκεντρωμένος στην επόμενη ευκαιρία και να μη κάνεις τα ίδια λάθη» πρόσθεσε για το μέλλον, το οποίο θα τον βρει ξανά στα γαλανόλευκα: «Ναι, θα 'μαι και του χρόνου εδώ. Δε θα υπάρχουν θέματα συμβολαίου».

Ο Giannis μίλησε στο ίδιο ύφος και στην κάμερα της ΕΡΤ, εξηγώντας πως «Φταίω πάρα πολύ που χάσαμε», αφού «δεν έπαιξα το μπάσκετ που μπορούσα να παίξω», ενώ επανέλαβε πως το επόμενο ραντεβού με τηνΕθνική Ομάδα είναι του χρόνου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φώτης Κατσικάρης: «Φέτος κοουτσάρισα χωρίς συμβόλαιο»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports