Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γνωστοί Πατρινοί Επιχειρηματίες θέλουν την Παναχαϊκή-Ποιοι είναι, τι σχεδιάζουν, ποιοι τους βάζουν τρικλοποδιές…

Γνωστοί  Πατρινοί Επιχειρηματίες  θέλουν...

Ελπίδα αναγέννησης για τον ιστορικό σύλλογο, αν σταματήσουν τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη

Περισσότεροι από δέκα γνωστοί Πατρινοί Επιχειρηματίες, βγαίνουν μπροστά εκδηλώνοντας διάθεση να αναλάβουν την Παναχαϊκή, αν τελικώς αυτή υποβιβαστεί και καταλήξει στην Γ’ Εθνική. Μεταξύ άλλων, οι Πλάτωνας Μαρλαφέκας,  Σωτήρης  Μπρακατσέλος, Γιώργος Κεπενός,  Γιάννης Κοντοθόδωρος,  Κώστας Χρυσανθόπουλος,  Αντώνης Κουνάβης,   Τάκης Λαμπρόπουλος,   Νίκος Καραπάνος συναντήθηκαν την Τρίτη το απόγευμα ωριμάζοντας τις συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει  εδώ και εβδομάδες και αφορούν στην εμπλοκή τους στον ιστορικό σύλλογο της Πάτρας. Αυτή η επιχειρηματική ομάδα, η οποία επιδιώκει να διευρυνθεί με τη συμμετοχή κι άλλων Αχαιών («όποιος επιθυμεί να βοηθήσει είναι δεκτός σε ισότιμη βάση» διαμηνύουν) έχει σκοπό την αναγέννηση της Παναχαϊκής, αν βρεθεί στην Γ΄Εθνική.

Αν η ομάδα της Πάτρας υποβιβαστεί τότε σταματάει να λειτουργεί ως ΠΑΕ (Εταιρία) και περνάει στα χέρια της Ερασιτεχνικής. Εκεί είναι διατεθειμένοι να εμφανιστούν οι Πατρινοί Επιχειρηματίες, όχι μόνον για να ανακόψουν τον κατήφορο των υποβιβασμών, αλλά για να υλοποιήσουν ένα σχέδιο αναγέννησης της ομάδας και σύντομης επανόδου στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Είναι μια πρωτοβουλία Πατρινών που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε με την Παναχαϊκή και θέλουμε να την βοηθήσουμε να λάμψει ξανά» δήλωσε στο thebest.gr ένας εκ των συμμετεχόντων στην ομάδα.

Ωστόσο, από την όλη υπόθεση δεν λείπουν και τα «χτυπήματα κάτω από τη ζώνη», καθώς από την πλευρά παραγόντων του Ολυμπιακού διακινούνται φήμες ότι η όλη πρωτοβουλία των Πατρινών Επιχειρηματιών τυγχάνει της ενθάρρυνσης του ΑΕΚτζή και «πετρελαιά» Μελισσανίδη, φήμη που είναι ανυπόστατη και εξόργισε τους Πατρινούς Επιχειρηματίες. Ωστόσο δεν πρόκειται για μια τυχαία ή επιπόλαιη …διαρροή. Στους παροικούντες την ποδοσφαιρική… Ιερουσαλήμ, είναι γνωστό ότι η ΠΑΕ Παναχαϊκή αποτελεί ένα παράρτημα της Πειραϊκής ΠΑΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος θα επιθυμούσε η Πατρινή ομάδα, έστω και απαξιωμένη να παραμείνει στη σφαίρα επιρροής της.

Έτσι από …φίλιες προς την Πειραϊκή ΠΑΕ δυνάμεις, διακινούνται τα σενάρια περί εμπλοκής Μελισσανίδη, με σκοπό να αποθαρρυνθούν οι Πατρινοί Επιχειρηματίες να πάρουν την Παναχαϊκή, καθώς κανείς σοβαρός Επιχειρηματίας δεν θα θελήσει να δώσει την εντύπωση ότι λειτουργεί ως ενεργούμενο του Μελισσανίδη, ή οποιουδήποτε άλλου ισχυρού παράγοντα, όταν μάλιστα δεν έχει καμία σχέση μαζί του.

Κάποιοι εκ των Πατρινών Επιχειρηματιών με τους οποίους μίλησε το thebest.gr θεωρούν τις σχετικές φήμες ως «προβοκάτσια».

Το thebest.gr που γνωρίζει την ανάληψη αυτής της πρωτοβουλίας εδώ και καιρό, αλλά σεβάστηκε την επιθυμία των πρωταγωνιστών της να μην δημοσιοποιηθεί έως σήμερα, γνωρίζει καλά ότι υπάρχει ένα επεξεργασμένο σχέδιο που οδηγεί στην γρήγορη επιστροφή της Παναχαϊκής στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Και εγγύηση φυσικά αποτελεί η διαδρομή των εν λόγω Επιχειρηματιών που στη συντριπτική τους πλειοψηφία κατέχουν και διευθύνουν τις πιο επιτυχημένες και υγιείς Επιχειρήσεις της περιοχής. Αρκεί να λείψουν οι τρικλοποδιές…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports