Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ένα βήμα από το μετάλλιο ο Προμηθέας στο Πανελλήνιο Παίδων

Μπάσκετ: Ένα βήμα από το μετάλλιο ο Προμ...

Άνετη επικράτηση με 59-41 επί του ΟΦΗ

Η Παιδική ομάδα του Προμηθέα έφτασε σε μια άνετη νίκη απέναντι στο ΟΦΗ επικρατώντας του αντιπάλου της με 59-41 και συνεχίζει στο κυνήγι ενός μεταλλίου.

Η ομάδα του Γιάννη Ελευθεριάδη επέβαλε από την αρχή το ρυθμό της και με όπλο -και πάλι- τη δυνατή της άμυνα κατάφερε να προηγηθεί με 10-2 στο 5΄ και 23-8 στο δεκάλεπτο.

Παράλληλα, η ομάδα της Πάτρας βρήκε τον τρόπο να ανοίξει το παιχνίδι, φτάνοντας σε αιφνιδιασμούς και εύκολα καλάθια, με αποτέλεσμα να διευρύνει τη διαφορά πηγαίνοντας στην ανάπαυλα με 39-18.

Η έλλειψη συγκέντρωσης των νεαρών αθλητών του Προμηθέα σε συνδυασμό με την αντεπίθεση του ΟΦΗ (που έκανε ένα σερί 16-4) κατέβασαν τη διαφορά στους 9 πόντους στη λήξη του 3ου δεκαλέπτου, αλλά οι Πατρινοί βρήκαν τη συγκέντρωσή τους στην άμυνα και απάντησαν με ένα δικό τους σερί 8-0 για να κάνουν το 51-34 στο 33΄ και να φτάσουν στο ροζ φύλλο αγώνα με το τελικό 59-41, σ’ έναν αγώνα που κάνει ο προπονητής του Προμηθέα είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.

Τα δεκάλεπτα: 23-8, 39-18 (ημιχ.), 43-34, 59-41.

Προμηθέας (Ελευθεριάδης): Ματαράς Σαβ. 2, Ματαράς Στ., Φραγκισκάτος, Λιόλιος 2, Βλάσιος 14 (1), Μαντζούκας 4, Πατσαντζόπουλος 15, Κατσουλάκος, Αδαμόπουλος 1, Σανδραμάνης 17 (3), Μπαρδάκας 4.

ΟΦΗ (Καρλάφτης): Γαλανάκης 2, Καλλέργης 4, Μαματζάκης 22, Χατζάκης, Μαντουβεράκης, Χρηστάκης 2, Πετροσιάν 2, Βλαχάκης 9 (3), Ψαρίδης, Καμπάκας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε ΤΩΡΑ live τον μεγάλο αγώνα του Προμηθέα στο Πανελλήνιο Παίδων

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports