Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία:Παρέμβαση του Επιμελητηρίου για το πρόβλημα εξέτασης υποψηφίων οδηγών

Ηλεία:Παρέμβαση του Επιμελητηρίου για το...

"Πρέπει να σταματήσει η ζημιά που έχουν ήδη υποστεί οι εκπαιδευτές και η ταλαιπωρία αναμονής για πολλούς συμπατριώτες μας"

Στην ανάγκη εξεύρεσης λύσης στο μεγάλο και παρατεταμένο πρόβλημα στην μη πραγματοποίηση εξετάσεων για την απόκτηση αδειών οδήγησης αναφέρεται με χθεσινή αναφορά του το Επιμελητήριο Ηλείας. Μετά την συνάντηση με εκπροσώπους του συλλόγου εξεταστών τονίσθηκε ιδιαίτερα η ταλαιπωρία υποψηφίων οδηγών που περιμένουν εδώ και πάρα πολύ καιρό αν και κάποιοι έχουν μεγάλη πέραν των άλλων και οικονομική επιβάρυνση.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:"Ήδη όπως επισημαίνεται περίπου 1.000 υποψήφιοι για τις εξετάσεις είναι σε αναμονή σε ολόκληρο το Νομό αριθμός που δείχνει το μέγεθος του προβλήματος. Από αυτούς ορισμένοι χρειάζονται άμεσα το δίπλωμά τους, αφού αντιμετωπίζουν ζήτημα εξεύρεσης εργασίας και κάποιοι παραμένουν απεκλεισμένοι από προκηρύξεις – διαγωνισμούς που απαιτούν δίπλωμα οδήγησης κ.λ.π.

Είναι γεγονός ό,τι από μια τέτοια κατάσταση, πλήττεται σοβαρά ο κλάδος με τις Σχολές Οδηγών που βρίσκεται σε αδιέξοδο από την συνεχή αποχή των υπαλλήλων – εξεταστών. Το θέμα αφορά συνολικά 65 Σχολές και αρκετούς εργαζόμενους σε αυτές που με την σειρά τους αντιμετωπίζουν δυσκολίες όταν δεν προχωρούν οι δοκιμασίες των υποψηφίων οδηγών.

Το Επιμελητήριο Ηλείας έστειλε και σχετικό έγγραφο προς το αρμόδιο Υπουργείο Μεταφορών που κοινοποίησε και στην Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος για την εξεύρεση λύσης και την έναρξη κανονικά της διαδικασίας απεγκλωβίζοντας τόσο τους αναρίθμητους πολίτες που περιμένουν να εξετασθούν, όσο και τους αγανακτισμένους εκπαιδευτές τους.

Τέλος, θεωρεί δίκαιο το αίτημα των τελευταίων προς το ΤΕΒΕ να μην πληρώσουν ασφαλιστικές εισφορές από 01/01/16 και για το διάστημα που ουσιαστικώς έχουν απενεργοποιηθεί από την δουλειά τους χωρίς ωστόσο να ευθύνονται οι ίδιοι...".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις