Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα: Νίκη στη Δαλάκα, ρεκόρ στη Γναφάκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου

Πάτρα: Νίκη στη Δαλάκα, ρεκόρ στη Γναφάκ...

Στους τελικούς αγώνες

Η Κατερίνα Δαλάκα κατάφερε να ολοκληρώσει με δύο νίκες την παρουσία της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που διεξάγεται στην Πάτρα, αφού μετά την ανέλπιστη νίκη της στα 100 μ., τερμάτισε πρώτη στο βασικό της αγώνισμα τα 400 μ. εμπόδια. Η αθλήτρια του Κώστα Μαρκόπουλου παρά το γεγονός ότι έκανε κάποια λάθη στην τελική ευθεία κατάφερε να περάσει πρώτη τη γραμμή του τερματισμού με το αξιόλογο 58.43, επίδοση οριακά στο ατομικό της ρεκόρ (58.29).

Φοβερή εμφάνιση πραγματοποίησε η νεάνιδα Δήμητρα Γναφάκη που κατάφερε να ανεβάσει ρυθμό στα τελευταία μέτρα να τερματίσει δεύτερη με 58.51 και να γίνει η νέα κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 400 μ. εμπόδια. Η αθλήτρια του Κύδωνα Χανίων βελτίωσε το 58.89 της Εφης Θεοδώρου από τις 23 Ιουνίου του 2012. Μάλιστα η Θεοδώρου ήταν στη σημερινή κούρσα και ήταν εκείνη που έμεινε τελικά στην τρίτη θέση με 58.64.

"Είμαι χαρούμενη, έψαχνα να κάνω καλούς χρόνους για να διεκδικήσω θέση στη σκυτάλη. Χαίρομαι που κατάφερα κάτι τέτοιο. Εκανα τεχνικά λάθη στην σημερινή κούρσα που αν τα βελτιώσω θα κάνω καλύτερες επιδόσεις", είπε η Δαλάκα, που θα θέλει να κάνει τον επόμενο αγώνα της στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα. Η Δαλάκα είναι η πρώτη γυναίκα στην ιστορία της διοργάνωσης στην Ελλάδα, που καταφέρνει να κατακτήσει τη νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε 100 μ. και 400 μ. εμπόδια.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Σε εξέλιξη οι τελικοί αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου - Σε εξαιρετική φόρμα το πρωί η Μπελιμπασάκη

Συνεχίζεται σήμερα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου, ανδρών και γυναικών, στην Πάτρα - ΔΕΙΤΕ το πρόγραμμα

 

 

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports