Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα: Σε εξέλιξη οι τελικοί αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου - Σε εξαιρετική φόρμα το πρωί η Μπελιμπασάκη

Πάτρα: Σε εξέλιξη οι τελικοί αγώνες του ...

Αγωνίζεται ο Κώστας Φιλιππίδης στο επί κοντώ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι τελικοί αγωνισμάτων του προγράμματος της 2ης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου, που διεξάγεται στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, στην Πάτρα. Συναρπαστικές αναμένονται οι εναέριες μάχες των αθλητών τού επί κοντώ, με τον Κώστα Φιλιππίδη ν' αποτελεί το απόλυτο φαβορί του αγωνίσματος.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Η Μαρία Μπελιμπασάκη πραγματοποίησε μια πολύ καλή κούρσα στα 200μ., στους πρωινούς αγώνες της Κυριακής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου, που φιλοξενείται στο Παμπελοπονησιακού Σταδίου στην Πάτρα. Η αθλήτρια του Σητειακού, χωρίς πίεση τερμάτισε στην πρώτη προκριματική σειρά σε 23.18, που είναι καλύτερη επίδοση από το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Μαρία Μπελιμπασάκη έχει το όριο από πέρυσι (23.12) και με την σημερινή της εμφάνιση επιβεβαίωση την καλή της αγωνιστική κατάσταση.

Η Βούλα Παπαχρήστου στον προκριματικό τριπλούν με ένα άλμα ολοκλήρωσε την διαδικασία της πρόκρισης για τον τελικό με άλμα στα 13.96. Στο τελικό προκρίθηκαν 12 αθλήτριες.

Καλή πρωινή επίδοση σημείωσε ο Λυκούργος Τσάκωνας, 20.85, στην πρώτη προκριματική, σειρά χαλαρά μειώνοντας τον ρυθμό του στα τελευταία μέτρα των 200μ.

Με επίδοση 58.39 στα 400μ εμπόδια, η Κατερίνα Δαλάκα (Νεάπολη Χαλκίδας) ήταν η καλύτερη από τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν στις δύο προκριματικές σειρές όπου μετείχαν 11 αθλήτριες και προκρίθηκαν για τον απογευματινό τελικό οι 8 καλύτερες αθλήτριες.

Τρεις προκριματικές σειρές έγινα στα 400μ εμπόδια ανδρών και την καλύτερη επίδοση σημείωσε ο Κώστας Νάκος με 54.04. Η Έλενα Φιλάνδρα σημείωσε την καλύτερη επίδοση από τις τρεις προκριματικές σειρές στα 800μμε επίδοση 2.12.37.

Οι αγώνες συνεχίζονται το απόγευμα.

Διαβάστε επίσης:

Συνεχίζεται σήμερα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου, ανδρών και γυναικών, στην Πάτρα - ΔΕΙΤΕ το πρόγραμμα

Στίβος: Από την Πάτρα στην ιστορία και στο Ρίο η Πεσιρίδου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports