Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Mπάσκετ: Δύσκολες ώρες για Φάρο - Σε αναμονή ο Προμηθέας

Mπάσκετ: Δύσκολες ώρες για Φάρο - Σε ανα...

Αν δεν καταφέρει να συμμετάσχει στην Α1 Εθνική η ομάδα του Κερατσινίου θα πάρει την θέση της η πατρινή

Μόλις πριν από λίγες μέρες ο Φάρος Κερατσινίου επικράτησε του Προμηθέα στον τελικό των πλέι οφ της Α2 και πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 για πρώτη φορά στην ιστορία του ολοκληρώνοντας μια ονειρική χρονιά, που περιλάμβανε και τη συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Παρ' όλα αυτά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα μπορέσει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1 τη νέα σεζόν!

Το αντίθετο μάλιστα. Όπως είναι σε θέση να ξέρει το Pamesports.gr, ένας βασικός χρηματοδότης της ομάδας και στενός συνεργάτης του προέδρου, Βαγγέλη Τσάπα, αποχώρησε αφήνοντας τον τελευταίο μόνο του και χωρίς τη δυνατότητα να αντεπεξέλθει στις πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις που έχει η Α1. Η κατάσταση είναι άσχημη και προφανώς γι' αυτό το λόγο αποχώρησε πριν από λίγες μέρες ο Ανδρέας Πολέμης, ο προπονητής που έφτιαξε τον Φάρο και που μετά από έξι συναπτά χρόνια στην ομάδα και δίχως να έχει κοουτσάρει ποτέ στην Α1 είναι βέβαιο ότι θα ήθελε να δοκιμάσει και αυτή την πρόκληση.

Παρ' ότι στη δήλωση της αποχώρησής του δεν άφησε καμία υπόνοια και έκανε απλώς λόγο για έναν κύκλο που έκλεισε, εντούτοις είναι μάλλον προφανές ότι δεν έβλεπε μέλλον, γι' αυτό έφυγε. Προς επίρρωση των ανωτέρω έρχεται και η ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη 16/6 ο Φάρος. Με αυτήν καλεί όποιον θέλει και μπορεί να ενισχύσει οικονομικά την ομάδα για να μπορέσει να τα βγάλει πέρα στην Α1. Σε μια χρονιά μάλιστα όπου τα έσοδα από χορηγό και τηλεοπτικά θα είναι μειωμένα, αντίθετα ο Φάρος ξεκινά έχοντας πολλά ακριβά συμβόλαια από το περσινό καλοκαίρι. Προφανώς αυτή η έκκληση για οικονομική ενίσχυση είναι η τελευταία προσπάθεια για να σωθεί η ομάδα. Αν δεν αποδώσει καρπούς, το πιο πιθανό είναι το όνειρο της συμμετοχής της Α1 να παραμείνει όνειρο για το Φάρο.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ως επιστέγασμα της ονειρεμένης πορείας των τελευταίων χρόνων, που σημαδεύτηκε από την ύψιστη τιμή της συμμετοχής μας στον φετινό τελικό του κυπέλλου Ελλαδος, πριν λίγες μέρες πανηγυρίσαμε την άνοδο μας στην Α1 Εθνική Κατηγορία Ανδρών. Αν λάβει κανείς υπόψη του ότι και το γυναικείο μας τμήμα αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία, συνειδητοποιεί, ότι ο Α.Ο. ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ανήκει στο ίδιο club των πέντε πολύ μεγάλων ελληνικών συλλόγων που έχουν ομάδες στις δύο κορυφαίες κατηγορίες καλαθοσφαίρισης. Το Διοικητικό Συμβούλιο στην χθεσινοβραδινή του συνεδρίαση εξέτασε τα νέα δεδομένα και τις νέες απαιτήσεις που προκύπτουν.

Κοινή πρόθεση όλων των μελών του, είναι να εξακολουθήσει ο σύλλογος να κάνει υπερήφανους τους φίλους του και να εκπροσωπήσει επάξια την πόλη σε όλη την Ελλάδα. Για την επιτυχία αυτού του εγχειρήματος και για να μπορέσει ο σύλλογος να συνεχίσει με τις ίδιες αρχές που διέπουν την λειτουργία του και αφορούν τον σεβασμό στα αθλητικά ιδεώδη και την φερεγγυότητα, απαραίτητη προυπόθεση είναι η συμμετοχή των φίλων του.

Για αυτό και τα μέλη του Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισαν να προσκαλέσουν κάθε έναν και κάθε μία που ενδιαφέρεται να ενισχύσει και να στηρίξει οικονομικά την προσπάθεια που θα κάνει ο σύλλογος για να καθιερωθεί στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ. Για πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να απευθύνεστε τις αμέσως επόμενες μέρες στα μέλη του Δ.Σ. καθώς και στην γραμματεία που θα λειτουργεί στην έδρα μας το κλειστό γυμναστήριο Π. Νικολαιδης τα απογεύματα από τις 18.30 έως τις 20.30.

Με εκτίμηση, Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Ετοιμάζει βαλίτσες για την Α1 Εθνική ο Προμηθέας;

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports