Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με σκυμμένο το κεφάλι στον ανακριτή ο 'δράκος" του Αμαρουσίου - Πήρε προθεσμία

Με σκυμμένο το κεφάλι στον ανακριτή ο 'δ...

Θα απολογηθεί τη Δευτέρα

Στον 27ο ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί οδηγήθηκε το πρωί ο 30χρονος, φερόμενος ως δράστης των επιθέσεων σε γυναίκες στην περιοχή του Αμαρουσίου.Φορούσε κουκούλα και είχε κατεβασμένο το κεφάλι.

Κατηγορείται πως επιχείρησε να επιτεθεί σεξουαλικά σε τουλάχιστον οκτώ γυναίκες, στήνοντάς τους καρτέρι σε υπόγεια διάβαση στη Νέα Φιλοθέη. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα της απόπειρας βιασμού κατ' εξακολούθηση και για την πλημμεληματική πράξη της παράνομης οπλοφορίας.

Η υπόγεια διάβαση πεζών όπου ο κατηγορούμενος περίμενε τα θύματά του βρίσκεται 500 μέτρα από το σπίτι του. Κατά την ανάκρισή του αρνήθηκε τα πάντα αρχικά, στη συνέχεια προφασίστηκε ψυχολογικά προβλήματα και υποστήριξε ότι οι αμυχές που έχει στο πρόσωπό του δεν είναι τραύματα που του προκάλεσε ένα από τα θύματά στην προσπάθειά του να ξεφύγει, αλλά τις... έπαθε ενώ ξυριζόταν!

Η παρουσία του στο γραφείο του ανακριτή δεν κράτησε περισσότερο από λίγα λεπτά. Ο 30χρονος ζήτησε νέα προθεσμία για να απολογηθεί, η οποία και του δόθηκε. Έτσι, να επιστρέψει στα κτίρια της Ευελπίδων το πρωί της Δευτέρας (30.05.2016). Έως τότε, θα κρατείται στη ΓΑΔΑ.

ΕΛ.ΑΣ: O "δράκος" του Αμαρουσίου φαίνεται πως σκότωσε την Ελευθερία Αγραφιώτη- Οι εκτιμήσεις της αστυνομίας


Οι πρώτες εικόνες από το υπόγειο όπου βρέθηκε νεκρή η Ελευθερία Αγραφιώτη-Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής

πηγη

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις