Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μεγάλη επιτυχία για το "3ο Interclub Sparring Day"

Μεγάλη επιτυχία για το "3ο  Intercl...

Στο Fight Club Patras

Tο 3ο "INTERCLUB SPARRING DAY» στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία, με συμμετοχή πολλών ομάδων από την Πάτρα. Το μεγάλο αυτό γεγονός πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρόνια στον χώρο του Fight Club Patras στις 14-15 Μάιου.

Στη διοργάνωση ήταν καλεσμένος από τον προπονητή του συλλόγου Κωτσόπουλο Μιχάλη, ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Νέων του Ιράν, Yari Mohammad Reza, καθώς και δυο αθλητές του ο Μostean Loron Hadi ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2013 (-58) στο Μεξικό και ο Khodami Boroujeni Jalal (-87) χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Κορέα.

 

 

Στο σπαρινγκ αυτό συμμετείχαν elite-αθλητές που έχουν τουλάχιστον θέση σε Πανελληνιά η Διεθνή πρωταθλήματα, στόχο μας ηταν η βελτίωση του επίπεδου ικανοτήτων προχωρημένων αθλητών καθώς και η ανταλλαγή απόψεων των αθλητών-προπονητών πάνω στην Ιρανική μέθοδο προπόνησης, παρουσιαστήκαν τεχνικές υψηλής κατάρτισης για ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες, καθώς επίσης έλαβαν χωρά κατόπιν συνεννόησης και αγώνες μεταξύ επιλεγμένων αθλητών με τους δυο ιρανούς αθλητές.

Το Δ.Σ του συλλόγου ευχαριστεί όλα τα σωματεία, δασκάλους και αθλητές για στήριξη τους σε αυτή την διοργάνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports