Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναγιώτης Χριστοφής στο thebest.gr: "Θέλω αυτά που έμαθα στο ΝΟΠ, να τα διδάξω στους νεότερους"

Παναγιώτης Χριστοφής στο thebest.gr: &qu...
Λαλιώτη Αμαλία

Ο προπονητής του Νηρέα σχολιάζει τη φετινή σεζόν της ομάδας του και όχι μόνο

Ο Παναγιώτης Χριστοφής αγωνίσθηκε στην μεγάλη ομάδα του ΝΟΠ, όπου έκανε τα πρώτα του βήματα στην πισίνα, ενώ πλέον συνεχίζει την καριέρα του, στην Λάρισα και ασχολείται προπονητικά με τον Νηρέα Πατρών.

Ο Χριστοφής μιλά στο thebest.gr για τη φετινή σεζόν του Νηρέα, αλλά και γενικότερα για το πατραϊκό πόλο.

Ο Νηρέας Πατρών έχει πραγματοποιήσει μία πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Είσαι ικανοποιημένος από την όλη εικόνα της ομάδας σου;

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πάει πολύ καλά και θεωρώ ότι αυτό έχει να κάνει με το καλό κλίμα που έχουμε μεταξύ μας. Είμαστε όλοι ένα, τα παιδιά για μένα και εγώ για τα παιδιά. Επίσης είναι σημαντική και η βοήθεια του Κώστα Σακκαλή που μας βοηθά, γιατί είμαι και παίκτης στη Λάρισα. Επίσης πολύ μας έχουν βοηθήσει τα φιλικά που έχουμε δώσει όλη τη χρονιά με τη ΝΕΠ.

Είναι στόχος του Νηρέα, η άνοδος στην Α2 Εθνική;

Εμείς κάναμε ένα σημαντικό βήμα με την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος, τώρα αν καταφέρουμε να πάρουμε την άνοδο θα του δούμε στη συνέχεια. Αν έρθει δεν θα πούμε "όχι".

Πώς είδες τη φετινή πορεία της ΝΕΠ, στην μεγάλη κατηγορία και τον υποβιβασμό της;

Στη ΝΕΠ θα έπρεπε με το που τελείωσε το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής να είχε ξεκινήσει ο προγραμματισμός της, για την μεγάλη κατηγορία. Αυτό δεν έγινε, οργάνωση δεν υπήρχε και ήρθε ο υποβιβασμός. Ωστόσο θεωρώ ότι και ο κόσμος θα έπρεπε να βοηθήσει τη ΝΕΠ, με την παρουσία φιλάθλων στην πισίνα και αν ήταν δυνατό να βοηθούσαν όλοι και με εισιτήριο.

Ο ΝΟΠ θεωρείς ότι είναι έτοιμος για την επιστροφή του στην Α1 Εθνική;

Ο ΝΟΠ είναι η ομάδα που γεννήθηκα αθλητικά και θεωρώ ότι είναι ήδη στα πλέι οφ. Από εκεί και πέρα όλα θα παιχθούν στα πλέι οφ και επί της ουσίας σε ένα Σαββατοκύριακο. Οπότε είναι δύσκολο να γίνουν προβλέψεις νομίζω όμως ότι είναι 50-50.

Είσαι ακόμη παίκτης στη Λάρισα, έχεις μπερδευτεί κάποια στιγμή και ενώ κοουτσάρεις το Νηρέα να θέλεις να πέσεις στην πισίνα;

Οι αθλητές μου είναι μαχητές και αγωνιστές και δεν με χρειάζονται, ωστόσο κάνουμε μαζί προπόνηση γιατί και εγώ προπονούμαι μαζί τους. Σαν παίκτης έπαιξα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας (ΝΟΠ) και θέλω αυτό που μου έμαθαν να τα διδάξω και εγώ στους νεότερους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports