Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φούτμπολ Λιγκ: Ήττα για τον Παναιγιάλειο στις Σέρρες με ανατροπή

Φούτμπολ Λιγκ: Ήττα για τον Παναιγιάλειο...

Οι μελανόλευκοι ηττήθηκαν με 3-2 από τον Πανσερραϊκό

Ο Παναιγιάλειος ηττήθηκε με 3-2 στις Σέρρες από τον τοπικό Πανσερραϊκό. Σε μια αναμέτρηση χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρων, οι μελανόλευκοι προηγήθηκαν με 2-1, χωρίς όμως να καταφέρουν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους.

Από τις 28 Φεβρουαρίου είχε να πανηγυρίσει εντός έδρας τρίποντο ο Πανσερραϊκός. Τελευταία του νίκη αυτή απέναντι στην Καλλιθέα με 3-2 και, μάλιστα, με ανατροπή.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε τη Δευτέρα (16/05) το απόγευμα απέναντι στον Παναιγιάλειο σε ματς που είχε δύο ανατροπές, με τα «λιοντάρια» να επικρατούν στο 81' χάρη σε γκολ του Γιάντση που είχε περάσει ως αλλαγη.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με αρκετές αλλαγές και η απουσία άγχους βοήθησε, ώστε να γίνει ένα γεμάτο φάσεις και γκολ πρώτο ημίχρονο.

Τα «λιοντάρια» προηγήθηκαν με πέναλτι του Τριανταφυλλάκου στο 34' το οποίο είχε κερδίσει ο Παπαστεργίου από τον Σπίνουλα. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς τούμπα μέσα σε τέσσερα λεπτά.

Ο Γκατσέσα στο 37' ισοφάρισε και στο 40' ο Γκούφας έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Το ημίχρονο έληξε 2-2, καθώς στο 44' ο Δωματάς βρήκε δίχτυα με πλασέ.

Στο δεύτερο 45λεπτο χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έκαναν τη δεύτερη ανατροπή με σκόρερ τον Γιάντση στο 81'.

Γκολ: 35' Τριανταφυλλάκος, 44' Δωματάς, 81' Γιάντσης / 37' Γκατσέσα, 40' Ζουνίνιο

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Νικηφόρος Κάκογλου): Μέλκας, Καρράς, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Σιάκκας, Ρούτσης (56' Ντα Κόστα), Τριανταφυλλάκος, Δωματάς, Παπαστεργίου, Ντα Κόστα.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Σπίνουλας, Στίκας, Κρισμάρεβιτς, Γκοτσούλιας, Λινάρδος, Ζουνίνιο, Γκούφας, Γκατσέσα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φούτμπολ Λιγκ: Δεν άντεξε η Παναχαϊκή στα Χανιά-Συνεχίζει να ελπίζει στο θαύμα της παραμονής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports