Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φούτμπολ Λιγκ: Δεν άντεξε η Παναχαϊκή στα Χανιά-Συνεχίζει να ελπίζει στο θαύμα της παραμονής

Φούτμπολ Λιγκ: Δεν άντεξε η Παναχαϊκή στ...

Οι κοκκινόμαυροι ηττήθηκαν με 3-1 από τον τοπικό Κισσαμικό

Δεν άντεξε η Παναχαϊκή παρόλο που ισοφάρισε προς στιγμήν και ηττήθηκε στα Χανιά από τον τοπικό Κισσαμικό με 3-1. Οι κοκκινόμαυροι ελπίζουν ακόμα στην παραμονή μετά την εντός έδρας ήττα της Ζακύνθου από την Λάρισα.

Πάλεψε όσο μπορούσε η Παναχαϊκή, αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Κισσαμικό, με την ομάδα του Καστελλίου να επικρατεί τελικά 3-1.

Ο Σαμπατάκος στο 38’ απάντησε στο γκολ του Σαπαλίδη στο 11’, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, τα γκολ των Ποκόνγκ και Μάντζη έδωσαν τη νίκη στον Κισσαμικό. Πλέον η Παναχαϊκή διατηρεί λίγες ελπίδες παραμονής, μιας και η Ζάκυνθος δεν νίκησε.

Με έξυπνο γκολ προηγήθηκε νωρίς ο Κισσαμικός στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Στο 11’ ο Μάνιας εκτέλεσε το φάουλ, πριν προλάβουν οι Πατρινοί να στήσουν το τείχος, με τον Σαπαλίδη να γίνεται κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 1-0.

Η ομάδα του Καστελλίου είχε την κατοχή της μπάλας και πίεζε για ένα δεύτερο γκολ. Ο Φυντάνης αναγκάστηκε να αλλάξει τα πλάνα του στο 28’, όταν ο Τρίγκας αποχώρησε τραυματίας και τη θέση του στην ενδεκάδα πήρε ο Βορύλλας.

Όμως στο 38’ ο Σαμπατάκος με κεφαλιά κατάφερε να ισοφαρίσει για την Παναχαϊκή, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κισσαμικός ανέβασε στροφές, αυξάνοντας την πίεσή του. Οι Πατρινοί έμεναν σιγά-σιγά από δυνάμεις, προσπαθώντας να κρατήσουν τους Κρητικούς μακριά από τα καρέ τους.

Η είσοδος του Μάντζη έδωσε νέα πνοή στους γηπεδούχους, καθώς στο 75’ έβγαλε την ασίστ για τον Ποκόνγκ, ο οποίος πέτυχε το 2-1. Στο 87’ ο Μάντζης με ατομική ενέργεια βρήκε δίχτυα, γράφοντας το 3-1. Στο 89’ ο Λώττας σημάδεψε το δοκάρι του Στρέζου με εκτέλεση φάουλ.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Κισσαμικό να πανηγυρίζει τη νίκη και την Παναχαϊκή να έχει λίγες ελπίδες για παραμονή, μιας και η Ζάκυνθος δεν νίκησε την ΑΕΛ.

Γκολ: 11' Σαπαλίδης, 75' Ποκόνγκ, 87' Μάντζης - 38' Σαμπατάκος

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Γιαγκιόζης, Τσουβαλτσίδης, Κουρτεσιώτης, Παντελάκης, Τζημογιάννης, Σμίλτος, Ενγκουέμ, Μάνιας (67' Λώττας), Βλάχος, Ποκόνγκ, Σαπαλίδης (67' Μάντζης)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): Στρέζος, Γ. Λαμπρόπουλος, Χούσα, Ασίγμπα Χαρτσιάς, Πινδώνης, Τρίγκας (28' Βορύλλας), Μουκίδης, Σαμπατάκος, Ρουμπάτος, Μητρόπουλος

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φούτμπολ Λιγκ: Ήττα για τον Παναιγιάλειο στις Σέρρες με ανατροπή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports