Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Νίνα Λοτσάρη περπάτησε στη πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας - Το Πάσχα θα είναι στη Νέα Υόρκη

Η Νίνα Λοτσάρη περπάτησε στη πασαρέλα τη...

Η Πατρινή σωουγούμαν θα συνδυάσει λίγες μέρες ξεκούρασης με κάποιες καλλιτεχνικές επαφές

Η Πατρινή σωουγούμαν Νίνα Λοτσάρη έχει αποδείξει πέρα από το αδιαμφισβήτητο ταλέντο της και την λαμπερή φυσιογνωμία της, ότι ξέρει να τολμά και το κυριότερο να ψάχνεται καλλιτεχνικά.

Πριν λίγο καιρό την είδαμε να παίρνει μέρος την τελευταία μέρα της Εβδομάδας Μόδας στην Αθήνα και να περπατά στην πασαρέλα του Μεγάρου της Εθνικής Ασφαλιστικής ως μοντέλο αφήνοντας όλους με το στόμα ανοιχτό.

Την ίδια ώρα η ωραία και σέξι Νίνα Λοτσάρη είναι ζευγάρι το τελευταίο διάστημα με τον 29χρονο γοητευτικό διαιτολόγο - διατροφολόγο Διονύση Πάνο, με τον οποίο είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένη. Όσο για το φετινό της πρόγραμμα στo Casablanca Music Hall όπου συνεργάστηκε με την Demy και τους ανατρεπτικούς Opera Chaotique, πήγε αρκετά καλά. Ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016. Η συγκεκριμένη μουσικοθεατρική παράσταση «Cabaret Chaotique» αγαπήθηκε από το κοινό και γνώρισε επιτυχία.

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η εντυπωσιακή Νίνα Λοτσάρη αναμένεται να περάσει τις ημέρες του Πάσχα στη Νέα Υόρκη όπου θα συνδυάσει λίγες μέρες ξεκούρασης με κάποιες καλλιτεχνικές επαφές. Δεν αποκλείεται η Νίνα Λοτσάρη να σχεδιάζει μελλοντικά κάποιες live μουσικές εμφανίσεις στην καλλιτεχνική μητρόπολη της Αμερικής, ίσως και κάποιες σημαντικές συνεργασίες.

Το σίγουρο είναι πως η Νίνα Λοτσάρη έχει όλο το πακέτο, καταπληκτική εμφάνιση, φωνή δυνατοτήτων ενώ και χορεύει και παίζει και μπορεί να τα καταφέρει στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight