Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Ο Χάρης Παναγόπουλος συνεχίζει τα επιτυχημένα parties και το καλοκαίρι - Νέα συνεργασία με το Ακρωτήρι

Ο Χάρης Παναγόπουλος συνεχίζει τα επιτυχ...

Μετά το Libido και το Cabaret @ Romeo

Ο γνωστός event planner Χάρης Παναγόπουλος και η ομάδα του, μας έχουν χαρίσει τα τελευταία χρόνια, ορισμένα από τα πιο αξέχαστα parties!

Μετά την για χρόνια επιτυχημένη συνεργασία με το Libido στη Veso Mare, ήρθε και η φετινή με το Cabaret @ Romeo και την διοργάνωση διαφόρων lives τα οποία πραγματικά θα μας μείνουν αξέχαστα!

Μιλώντας με τον ίδιο τον Χάρη, μας τόνιζε το πόσο ικανοποιημένος νοιώθει από την όλη πορεία και το πόσο υπόχρεος για την στήριξη που είχε τόσο από τα συγκεκριμένα μαγαζιά, όσο και από τόσους Πατρινούς!

"Είναι μεγάλο προνόμιο σε τόσο δύσκολους καιρούς να δέχεσαι τόση αγάπη και υποστήριξη. Είναι μία δύσκολη δουλειά που απαιτεί προσωπική αφοσίωση από τον κάθε ένα μας που βρίσκεται πίσω από τα projetcs που κάνουμε, αλλά αυτό που σε αποζημιώνει είναι οι φιλίες που βλέπεις να δημιουργούνται και η απήχηση που έχει αυτό που κάνουμε!" μας τόνισε χαρακτηριστικά.

Και τα καλύτερα έρχονται βέβαια!

Έτσι για το καλοκαίρι, ο Χάρης εγκαινιάζει μια νέα συνεργασία με το πανέμροφο Ακρωτήρι στο Ρίο, όπου και πρόκειται να διοργανωθούν διάφορα parties και να λάβουν χώρα νέα μοναδικά lives!

Πραγματικά αδημονούμε για τις ανακοινώσεις των ονομάτων που θα έρθουν στην Πάτρα και το Ακρωτήρι, για να μας χαρίσουν ένα αξέχαστο καλοκαίρι!

Και βέβαια, ο Χάρης δεν σταματά εκεί!

Απ' ότι μαθαίνουμε, έχει στα σκαριά και κάτι ακόμα για το καλοκαίρι, που θα εκπλήξει τους πάντες!

Stay tuned!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life