Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στα ημιτελικά του Πανελλήνιου σχολικού πρωταθληματος το 7ο ΕΠΑΛ Πάτρας -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τους πανηγυρισμούς

Στα ημιτελικά του Πανελλήνιου σχολικού π...

Επικράτησε στα πέναλτι του 2ου ΓΕΛ Ηρακλείου Αττικής

Μεγάλη – ιστορική πρόκριση στους τέσσερεις της Ελλάδος σημείωσε η ποδοσφαιρική σχολική ομάδα  του 7ου ΕΠΑΛ Πάτρας. Συγκεκριμένα στο   γήπεδο του  Ζευγολατιού Κορινθίας  κατάφερε πάλι στα πέναλτι με σκορ 5-4   να προκριθεί εις βάρος του 2ου ΓΕΛ Ηρακλείου Αττικής.

Το 7ο ΕΠΑΛ Πάτρας βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ που δέχτηκε στο 36΄(αρχές β΄ ημιχρόνου, στα σχολικά ο χρόνος των ημιχρόνων είναι 35΄) από τον Κ. Χρήστου (παίκτη του Ολυμπιακού Πειραιώς), ενώ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Θ. Μυλωνά στο 42ο λεπτό. Μοιραία ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση,  κάτι που επιδίωξε το Πατρινό σχολείο,  μιας σε όσους αγώνες φέτος ο αγώνας τους κατέληξε  στα πέναλτι, όλα τα είχαν κερδίσει.

Στην διαδικασία των  πέναλτι χρειάστηκαν να κτυπηθούν επτά για κάθε ομάδα, ενώ για το 7ο ΕΠΑΛ κατά σειρά τα εκτέλεσαν  οι : Δ. Γιάννης (το έχασε),  Ν. Κωνσταντακόπουλος, Η. Μαντάμ,  Π. Μολφέτας ( το έχασε), Δ. Βεντουρής,  Γ. Νταγιούκλας, Ε. Μπαρλάς. Το  2ο ΓΕΛ Ηρακλείου αστόχησε στο έβδομο  πέναλτι δίνοντας ταυτόχρονα την πρόκριση στο σχολείο της Πάτρας.

Πλέον στην τελική φάση που θα πραγματοποιηθεί στην Βέροια από 18-20 Απριλίου θα διεκδικήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας σχολικής ομάδος ποδοσφαίρου 2015-16 με ακόμη δύο Λύκεια από την Ελλάδα και ένα από την Κύπρο.

Η καθηγήτρια του 7ου ΕΠΑΛ κ. Βάσω Βουκελάτου ( γνωστή προπονήτρια χαντ-μπολ στην πόλη μας) μαζί με τους μαθητές του σχολείου της φαίνεται να είναι οπαδοί  του ρητού: ομάδα που  κερδίζει δεν αλλάζει εντεκάδα και σύστημα, αφού με πανομοιότυπο τρόπο    στους τρείς τελευταίους αγώνες που έδωσαν δεν άλλαξε εντεκάδα, όλοι οι αγώνες κερδήθηκαν στα πέναλτι,  παίζοντας μάλιστα το ίδιο σύστημα σε άμυνα και επίθεση.

Η γυμνάστρια κ. Βάσω Βουκελάτου χρησιμοποίησε τους: Δ. Βεντουρή,  Α. Αθανασακόπουλο, Θ. Μυλωνά, Δ. Γιάννη, Η. Μαντά, Ν. Κωνσταντακόπουλο, Π. Μολφέτα, Α. Τζαβάρα, Ν. Κόλλια, Γ. Νταγιούκλα, Ε. Μπαρλά, ενώ ως αλλαγές αγωνίστηκαν και οι: Κ. Μπαλτίκας και Αρ. Κολοβούρης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη πρόκριση στις 8 καλύτερες σχολικές ομάδες της Ελλάδας για το 7ο ΕΠΑΛ της Πάτρας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports