Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΕΣΚΑ-Η: Αγώνας γιορτή στην Αχαγιά ανάμεσα στα Αστέρια και τον Πρωταθλητή Παιδικού, Προμηθέα

ΕΣΚΑ-Η: Αγώνας γιορτή στην Αχαγιά ανάμεσ...

Θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις και απονομές από την Ε.Σ.Κ.Α.Η.

Η τελευταία αγωνιστική της Τελικής Φάσης του Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΚΑ-Η και ο αγώνας Αστέρια Αχαΐας - Προμηθέας είναι μια γιορτή του μπάσκετ.

Όπως αναφέρουν οι γηπεδούχοι-: «Τα χάλκινα μας Αστέρια υποδέχονται τους χρυσούς Παίδες του Προμηθέα στην τελευταία αγωνιστική και ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος Παίδων που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο.

Η γιορτή των Παίδων έφτασε, υποδεχόμαστε τον Πρωταθλητή Προμηθέα στο γήπεδο μας για ένα παιχνίδι φιέστα και για τους δυο μας!!!

Θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις (και απονομές) από την Ε.Σ.Κ.Α.Η. ενώ θα γίνουν παρουσιάσεις των δύο ομάδων για την πορεία τους.

Σας περιμένουμε να χειροκροτήσετε τα παιδιά!!!».

Δύο ομάδες, που γιορτάζουν την αγάπη τους στο μπάσκετ και την επίτευξη των στόχων τους: τ’ Αστέρια Αχαΐας, η Ακαδημία μπάσκετ, που ίδρυσαν ο Χρήστος Σαράντης και ο Άγγελος Τσάμης, στην κορυφαία στιγμή της Ιστορίας τους, με την κατάληψη της 3ης θέσης στο Πρωτάθλημα (μάλιστα, οι νεαροί αθλητές θα αγωνιστούν με επετειακές στολές -κολλητές με μανίκι-, που φέρουν την υπογραφή του αθλητή του Προμηθέα Άγγελου Τσάμη στο μανίκι) κι ο Προμηθέας, που πανηγυρίζει το 2ο σερί αήττητο πρωτάθλημα του, το άτυπο double (Παιδικό κι Εφηβικό ΕΣΚΑ-Η).

Ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα του, τη συμμετοχή στο Β΄ (Επαρχιακό) Όμιλο και την προσπάθεια κατάληψης της πρωτιάς και της πρόκρισης στην Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Και μαθηματικά τον τίτλο η παδική ομάδα του Προμηθέα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports