Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Δύο μουσικά event σε γνωστό μπαρ της Ηφαίστου - Απόψε παίζει μουσική ο dj Insom που είναι γεννημένος στο Παρίσι

Δύο μουσικά event σε γνωστό μπαρ της Ηφα...

Για την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί το Killa Riddim DanceHall event

Δύο μουσικά event έχουν προγραμματιστεί γι’ απόψε Πέμπτη 7 Απριλίου 2016 και για την Παρασκευή 8 Απριλίου στις 23.00 το βράδυ στο γνωστό μπαρ Mods, στην Ηφαίστου 46, στην Πάτρα.

Απόψε θα έρθει να παίξει μουσική ο Insom.

Ο Insom (το πραγματικό του όνομα είναι Μέντης Γαβριήλ) γεννήθηκε το 1987 από γονείς μουσικούς στο Παρίσι, αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα. Όντας σε μουσικό περιβάλλον, ασχολήθηκε με κλασική μουσική από 8 χρονών και τελείωσε μουσικό λύκειο. Στην εφηβεία γνώρισε την ηλεκτρονική μουσική, το graffiti και το cubase. Μετά από χρόνια προσπαθειών, κυκλοφόρησε τα πρώτα του κομμάτια το 2008 ενώ από το 2011 και μετά συνεργάζεται με γνωστές ευρωπαϊκές και όχι μόνο drum & bass δισκογραφικές, Disturbed, Sinuous, Ammunition, Abducted LTD κ.α.

Ο Insom όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, στην σελίδα στο facebook του Mods, δεν έχει βάλει όρια στις μουσικές του ανησυχίες και τα στυλ είναι πολλά. Θα τον ακούσετε να παίζει κυρίως neuro drum & bass, αλλά ανάλογα το πού και το πότε, εμπλουτίζει το πρόγραμμα του με reggaedub/ dubstep/ breaks και techno.

Έχει παίξει μουσική σε Βέλγιο, Ολλανδία, Ισπανία, Ισραήλ και Βουλγαρία, σε πολλά φεστιβάλ στην Ελλάδα σε διάφορες πόλεις (Athens Legalize, Beach Street, Αντιρατσιστικά κ.ά), και έχει μοιραστεί την σκηνή με ονόματα όπως οι Noisia, Dope DOD, Gaudi, Neonlight, Audio.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 23:00. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Τέλος στο μπαρ/κλαμπ Mods την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016, μετά τις 23.00 θα πραγματοποιηθεί το Killa Riddim που είναι ένα event με διάθεση να προωθήσει την Dancehall κουλτούρα μέσω της μουσικής και του χορού. Reggae - Dancehall Bass & Trap - Soca – Moombahton.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life