Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Με μικρούς Ντεντέκτιβς γέμισε το ξενοδοχείο "Βυζαντινό"-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Με μικρούς Ντεντέκτιβς γέμισε το ...

Αφορμή η επίσκεψη του Γίργκεν Μπανσέρους στην πόλη

Με παιδικές φωνές και χαμόγελα γέμισε το απόγευμα της Τρίτης 5 Απριλίου η αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Βυζαντινό»(πεζόδρομος Ρήγα Φεραίου 106, τηλ.: 2610 243000). Αιτία η επίσκεψη του συγγραφέα Γίργκεν Μπανσέρους, δημιουργού της παιδικής σειράς «Ντεντέκτιβ Κλουζ».

Οι μικροί φίλοι του Ντεντέκτιβ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Βιβλίπωλείου" Discover your Way" που σε συνεργασία με τις εκδόσεις "Μεταίχμιο" γιόρτασε την Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου με έναν ξεχωριστό καλεσμένο.

 

Σημαντική ήταν η συμβολή του θεατρικού  εργαστηρίου «ΟροΠαίδιο» καθώς σε αυτή την συνάντηση τα παιδιά, μαζί με παιδαγωγούς και εμψυχωτές θεατρικού παιχνιδιού ακολουθήσουν τα ίχνη του Κλουζ, παρακολούθησαν τις ύποπτες κινήσεις της Μίλι, περιπλανήθηκαν στον πύργο του βαρόνου Μάγκνους για να καταλήξουν σε ύποπτους και να εξιχνιάσουν το δικό τους «αστυνομικό μυστήριο»

Πιο συγκεριμένα οι μικροί φίλοι τιυ Ντεντέκτιβ κλουζ έγιναν και οι ίδιοι ντεντέκτιβς  και απόλαυσαν  ένα θεατρικό Θεατρικό Παιχνίδι με τίτλο: «Το πιο μυστηριώδες μυστήριο!»

Ο συγγραφέας φωτογραφήθηκε με τα παιδιά που κατέκλησαν τον χώρο με την ζωντάνια και τον ενθουσιασμό τους ενώ υπέγραψε και αντίτυπα των βιβλίων του.

Οι εμψυχωτές του θεατρικού εργαστηρίου "ΟροΠαίδιο"

Οι εμψυχωτές του θεατρικού εργαστηρίου &...

Οι εμψυχωτές του θεατρικού εργαστηρίου "ΟροΠαίδιο"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight