Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τένις: Ο Ναδάλ εγκατέλειψε τον αγώνα στο Μαϊάμι

Τένις: Ο Ναδάλ εγκατέλειψε τον αγώνα στο Μαϊάμι

Με τον Βόσνιο Νταμίρ Τζουμούρ

Η αποπνικτική θερμότητα του Μαϊάμι στοίχισε στον Ράφα Ναδάλ, στο συγκεκριμένο Open, αφού ο Ισπανός άσος εγκατέλειψε τον αγώνα του, με τον Βόσνιο Νταμίρ Τζουμούρ.

Συγκεκριμένα έχοντας χάσει το πρώτο σετ, κερδίσει το δεύτερο και προηγούμενος με 3-0 στο τελευταίο αναγκάστηκε να διακόψει για τρεις φορές και ύστερα από διαβούλευση με τον προπονητή του να αφήσει το παιχνίδι.

Η θερμοκρασία εκείνη την ώρα ήταν 33 βαθμοί αλλά η υγρασία πολύ υψηλή στο υποτροπικό κλίμα του Μαϊάμι, με αποτέλεσμα η πίεσή του να πέσει επικίνδυνα χαμηλά. «Σε ένα σημείο φοβήθηκα. Ήμουν πάρα πολύ αδύναμος και εξασθενημένο» είπε αργότερα ο Ναδάλ.

Το κλίμα δεν στάθηκε πάντως εμπόδιο για την Σερένα Ουίλιαμς, που νίκησε με 7-5, 6-3 τη Ζαρίνα Ντίγιας και προκρίθηκε στον 4ο γύρο της διοργάνωσης. «Είχα συνηθίσει από παιδί να ζω στο δρόμο και είμαι συνηθισμένη σε αυτές τις συνθήκες. Αγαπώ αυτή την υγρή ζέστη» δήλωσε η κορυφαία αθλήτρια του κόσμου.

 

Να σημειωθεί πάντως ότι ο Ναδάλ δεν ήταν ο μοναδικός αθλητής που εγκατέλειψε το τουρνουά. Το ίδιο συνέβη με το νούμερο 30 του ταμπλό, τον Βραζιλιάνο Τόμαζ Μπελούτσι, ο οποίος αποσύρθηκε ύστερα από δύο σετ λόγω αφυδάτωσης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ναδάλ: "Λάθος της Σαράποβα και πρέπει να πληρώσει"

 

Πηγή: naftemporiki.gr

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports