Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Νέα πρόσωπα στις κλήσεις της Εθνικής ανδρών

Ποδόσφαιρο: Νέα πρόσωπα στις κλήσεις της...

Οικονόμου, Βέλλιος και Παπάζογλου τα φρέσκα ονόματα

Πλήθος νέων προσώπων στην Εθνική για τα φιλικά με Μαυροβούνιο και Ισλανδία στο «Καραϊσκάκη». Οικονόμου, Βέλλιος και Παπάζογλου τα νέα πρόσωπα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Μίχαελ Σκίμπε, ανακοίνωσε τις κλήσεις του για τις φιλικές αναμετρήσεις με τις αντίστοιχες των Μαυροβουνίου (24 Μαρτίου, 20:00) και της Ισλανδίας (29 Μαρτίου, 20:30), αμφότερες στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Σε σχέση με την προηγούμενη κλήση του Γερμανού τεχνικού για τα φιλικά ματς με Λουξεμβούργο και Τουρκία, στις 13 και 17 Νοεμβρίου του περασμένου έτους (2015), έχουμε έξι νέα πρόσωπα. Είναι οι Κώστας Σταφυλλίδης, Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Διαμαντάκος, Μάριος Οικονόμου, Θανάσης Παπάζογλου και Απόστολος Βέλλιος. Μάλιστα οι τρεις τελευταίοι, καλούνται για πρώτη φορά στην Εθνική Ελλάδας.

Αναφορικά με αυτούς που δεν είναι στις κλήσεις του Μίχαελ Σκίμπε για τα ματς με Μαυροβούνιο και Ισλανδία, σε σχέση με τα αντίστοιχα με Λουξεμβούργο και Τουρκία είναι επτά και είναι οι εξής: Απόστολος Γιάννου, Χρήστος Αραβίδης, Σωτήρης Νίνης, Στέφανος Αθανασιάδης, Μάρκος Βελλίδης, Λουκάς Βύντρα και Στέλιος Κίτσιου.

Ουσιαστικά ο Γερμανός τεχνικός δεν πήρε τρίτο γκολκίπερ για τις φιλικές αναμετρήσεις του Μαρτίου, από τους παίκτες που έχουν κληθεί μόνον επτά αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν έχει εκπροσώπηση, μετά και την πώληση του Νίκου Καρέλη στην Γκενκ.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν στο ξενοδοχείο "Σουίτες Βουλιαγμένης" την Δευτέρα 21 Μαρτίου και ώρα 20:00 και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 22 Μαρτίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Οι κλήσεις της Εθνικής ανδρών για τα φιλικά με Μαυροβούνιο και Ισλανδία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports