Πρόκειται για έναν αγώνα με υψηλό δείκτη συναγωνισμού
Αναχώρησαν για την πατρίδα του Ηρόδοτου, την Αλικαρνασσό (Bodrum) της Τουρκίας για να πάρουν μέρος στην «IV BODRUM INTERNATIONAL OPTIMIST REGATTA», οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας Optimist του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών.
Πρόκειται για έναν αγώνα με υψηλό δείκτη συναγωνισμού, που διοργανώνεται από τον τοπικό Όμιλο B.A.Y.K. και την Τουρκική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και στον οποίο οι αθλητές μας θα έχουν την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν την ΠΑΤΡΑ και την περιφέρεια Νοτιοδυτικής Ελλάδας.
Στο διεθνούς φήμης αγώνα έχουν δηλώσει συμμετοχή 323 αθλητές/τριες από 60 ομίλους 16 χωρών (Τουρκία, Ελλάδα, Γερμανία, Η.Π.Α., Ουγγαρία, Σλοβενία, Ουκρανία, Βουλγαρία, Πορτογαλία, Κύπρο, Κουβέιτ, Λιθουανία, Τσεχία, Μολδαβία, Πολωνία και Ινδία).
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










