Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Ένα βήμα πιο κοντά στο "θαύμα" η Λέστερ του Ρανιέρι!

Ποδόσφαιρο: Ένα βήμα πιο κοντά στο "...

Η φετινή ομάδα έκπληξη της Αγγλίας αποσπάστηκε 5 πόντους στην κορυφη

Το θαύμα της κατάκτησης του τίτλου μοιάζει… λιγότερο θαύμα πλέον για τη Λέστερ! Η ψυχωμένη ομάδα του Ρανιέρι πέρασε από το Γουότφορντ (1-0) και ξεχείλωσε τη διαφορά από τους «μεγάλους» στην κορυφή.

Ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Αγγλία έκανε η Λέστερ, καθώς νίκησε με 1-0 την Γουότφορντ στο "Βίκαρεϊτζ Ρόουντ", χάρη στο 15ο φετινό τέρμα του Ριγιάντ Μαχρέζ.

Ο διεθνής Αλγερινός άσος πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 56ο λεπτό, νικώντας με εξαιρετικό αριστερό σουτ τον Εουρέλιο Γκόμες, με την μπάλα πάντως να έχει βρει σε αμυντικό και να έχει πάρει λίγο ύψος.

Η όμαδα του Κλαούντιο Ρανιέρι εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία στο λονδρέζικο ντέρμπι (2-2), έτσι αύξησε την απόσταση από την Τότεναμ στους 5 βαθμούς και από την Άρσεναλ στους 8.

Η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία νίκησε 4-0 την Άστον Βίλα, είναι 10 βαθμούς πίσω, αλλά με ματς λιγότερο. Οι "πολίτες" έχουν δηλαδή ακόμη 10 ματς να δώσουν, ενώ Λέστερ, Τότεναμ και Άρσεναλ έχουν ακόμη 9.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Εουρέλιο Γκόμες, Νιόμ (82' Άνια), Πρεντλ, Μπρίτος, Ακέ, Μάριο Σουάρεθ (65' Αμπντί), Γουότσον, Αμραμπάτ, Ετιέν Καπού (88' Ουλαρέ), Ντίνι, Ιγκάλο.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Σίμπσον, Μόργκαν, Χουτ, Φουχς, Ντρίνκγουοτερ, Καντέ, Μαχρέζ (85' Αμάρτεϊ), Ολμπράιτον (46' Σλουπ), Οκαζάκι (46' Κινγκ), Βάρντι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Oι Δέλλας, Ζαγοράκης και Χαριστέας υποψήφιοι για την "χρυσή ενδεκάδα" του EURO

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports