Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Τέταρτη σερί νίκη στο Αγρίνιο για τον Παναιτωλικό

Σουπερλίγκ: Τέταρτη σερί νίκη στο Αγρίνι...

Οι Αγρινιώτες επικράτησαν με 2-0 του Λεβαδειακού

Ο Μουνιός μπήκε αλλαγή στην ανάπαυλα, σκόραρε δύο τέρματα κόντρα στον Λεβαδειακό, οδήγησε τον Παναιτωλικό στη νίκη (2-0) και έκανε τους φίλους της ομάδας να ξεχάσουν με το... καλημέρα τον Βιγιαφάνιες.

Τέταρτη σερί νίκη στο Αγρίνιο για τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Αγρινίου με πρόσωπο του αγώνα τον Φαμπιάν Μουνιός, επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού και έφτασε τους 29 βαθμούς στη Super League, ύστερα από 22 αγώνες.

Ο Λεβαδειακός, από την άλλη, έμεινε χωρίς νίκη από τις 21 Δεκεμβρίου, οπότε και είχε επιβληθεί εκτός έδρας 2-1 της ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ. Από τότε έως σήμερα οι Βοιωτοί μετρούν τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες. Με το τρίποντο ο Παναιτωλικός ρέφαρε για την ήττα της Νέας Σμύρνης από τον Πανιώνιο και συνεχίζει δυναμικά την άνοδο στη βαθμολογία.

Γκολ: Μουνιός (62', 90'+3')

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γ. Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Παπάζογλου, Κέβιν, Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Κάπελ, Αλεξίεβιτς (46' Μουνιός), Ουάρντα (90' Κουτρομάνος), Μαρκόφσκι (72' Ο. Φερέιρα).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Α. Μάντζιος): Βερέμκο, Τριποτσέρης, Γιάχιτς, Μεντί, Μουλόπουλος, Μαχαίρας, Μερεμπασβίλι (74' Μίνγκας), Μαχαμάτ (82' Ντομοβτσίσκι), Μάντζιος, Ατζαγκούν, Μπεν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σούπερ Λίγκα: Μεγάλη εμφάνιση ο Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports