Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Η ΑΕΚ επικράτησε του Ολυμπιακού στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ και έβαλε στοπ στο αήττητο

Σουπερλίγκ: Η ΑΕΚ επικράτησε του Ολυμπια...

Σε ένα παιχνίδι με ένταση πάθος και τρεις αποβολές, η ένωση επιβλήθηκε με 1-0

Τώρα ναι, η ΑΕΚ μπορεί να φωνάξει πιο δυνατά από ποτέ το «ερχόμαστε»! Με ήρωα ξανά τον Βάργκας, η «Ένωση» λύγισε 1-0 τον Ολυμπιακό (που τελείωσε με 9 παίκτες) και του έκανε θρύψαλα το αήττητο.

Στην 22η αγωνιστική "έπεσε" ο Ολυμπιακός. Η ΑΕΚ του έσπασε το αήττητο με τον Βάργκας να προλαβαίνει τους πάντες μετά το χτύπημα πέναλτι του Μπουονανότε και την "Ένωση" να γιορτάζει μια μεγάλη νίκη.

Ο Ολυμπιακός που από το 47' έπαιζε με δέκα παίκτες (έξω ο Μποτία για μαρκάρισμα στον Αραβίδη), τελείωσε με εννιά καθώς ο Καλογερόπουλος απέβαλλε τον Μιλιβόγεβιτς για το χέρι στο πέναλτι. Με δέκα ολοκλήρωσε η ΑΕΚ, όταν ο Γκάλο είδε κι αυτός δεύτερη κίτρινη και βγήκε εκτός...

Η τσαμπουκαλεμένη «Ένωση» έτρωγε σίδερα στο ΟΑΚΑ και λυγίζοντας1-0 τον Ολυμπιακό, του τελείωσε το όνειρο να κατακτήσει αήττητος τον τίτλο.

Οι παίκτες του Πογιέτ εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα που τους έδωσε η αποβολή του Μποτία στο 49’ και με ήρωα ξανά τον Βάργκας, πέτυχαν τη μεγαλύτερη νίκη της σεζόν.

Ο συγκινητικός Ρομπέρτο απέκρουσε την εκτέλεση του Μπουονανότε σε πέναλτι (για το οποίο αποβλήθηκε και ο Μιλιβόγιεβιτς), αλλά ο Βενεζουελάνος βρέθηκε ξανά εκεί που έπρεπε για να στήσει τρελό πανηγύρι από 40.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ.

Γκολ: Βάργκας (75)

ΑΕΚ: Μπαρόχα, Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον (68 Βάργκας), Ζουκουλίνι (52 Πέκχαρτ), Μάνταλος, Αραβίδης (Μπουόνανότε), Μπαρμπόσα

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαεμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο (33 Σεμπά), Φορτούνης (49' Ντα Κόστα), Ντουρμάζ (80 Ντομίνγκεζ), Ιντέγε

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: "Βύθισε" τον Πανθρακικό ο Πλατανιάς

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports