Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α1 μπάσκετ: Νίκη παραμονής του Ρεθύμνου επί του Αρκαδικού

Α1 μπάσκετ: Νίκη παραμονής του Ρεθύμνου ...

Η ομάδα της Τρίπολης, που παραμένει ουραγός, ηττήθηκε με 89-76

Το Ρέθυμνο επικράτησε 89-76 του Αρκαδικού στην Κρήτη, πήρε το έκτο ροζ φύλλο αγώνα φέτος (όλα στην έδρα του) και… ξεμπέρδεψε με τη σωτηρία, κοιτώντας ακόμη και ψηλότερα πλέον.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 5-8 στο 5' ωστόσο οι Κρητικοί με μπροστάρη τον Ντελινινκάιτις, ο οποίος ήταν εξαιρετικός τόσο στα οργανωτικά, όσο και στα εκτελεστικά του καθήκοντα, πήραν το προβάδισμα στο σκορ (15-12, 7').

Με επιμέρους 15-5 η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου ανέβασε τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα (36-25), καθώς οι Αρκάδες ήταν αρκετά επιπόλαιοι στις επιθέσεις τους με συνεχόμενα σουτ από την περιφέρεια.

Η διαφορά άγγιξε ακόμα και το +13 (40-27), για να κλείσει το ημίχρονο με το σκορ στο 44-36. Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο.

Το Ρέθυμνο είχε τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού και ουσιαστικά σε κανένα σημείο δεν απειλήθηκε αφού ο Αρκαδικός ήταν πολύ κακός στην άμυνα κάτι που δεν του επέτρεψε να διεκδικήσει με αξιώσεις κάτι καλύτερο.

Εκτός του Ντελινινκάιτις, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος πολύ καλός ήταν και ο Χάροου με 17 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 21-20, 44-36, 67-55, 89-76.

Ρέθυμνο (Σκουρτόπουλος): Ντελινινκάιτις 23 (4), Σχίζας 7 (1), Μάντεν, Στόουν 14, Κάρτερ 9, Σάφτενααρ 7, Γιαννόπουλος 6 (2), Τσακαλέρης 2, Χάροου 21 (2).

Αρκαδικός (Καστρίτης): Καββαδάς 13, Βαν Όοστρουμ 8, Στεφανίδης 2, Καλλινικίδης 5, Λίτζιον 20 (3), Τζόουνς 20 (3), Καραμαλέγκος, Κοψαύτης, Νουούτινεν, Τζουγκαράκης, Λι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α1 μπάσκετ: Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη με άνετη επικράτηση επί του Λαυρίου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports