Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δεν έβλεπα το παιδί μέσα στους καπνούς!Αύριο η κηδεία του 8χρονου από τις Ιτιές

Πάτρα: Δεν έβλεπα το παιδί μέσα στους κα...

Για κόλαση μιλά ο αστυνομικός Κώστας Πατέντας

Αύριο Τρίτη κηδεύεται το 8χρονο αγόρι που έχασε τη ζωή του, από φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι του , στις Εργατικές Κατοικίες Ιτεών, στην Πάτρα.Η κηδεία του Νικόλαου Λάσκαρη θα γίνει την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ιτεών  Πατρών και η ταφή στο Β΄Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.

Ο θάνατος του παιδιού προήλθε πιθανότατα από ασφυξία.

Στο σημείο βρέθηκε, εκτός από την πυροσβεστική και η αστυνομία. Επί τόπου έσπευσε ο αστυνομικός Κώστας Πατέντας , ο οποίος μπήκε στο δωμάτιο του παιδιού για να το σώσει, ρισκάροντας τη ζωή του.Οι καπνοί ήταν πυκνοί και με μια βρεγμένη πετσέτα στο πρόσωπό του, προσπάθησε με μηδενική όρατότητα, όπως έχει γράψει το thebest.g,r να σώσει το αγόρι.

Πάτρα: Ο αστυνομικός Κώστας Πατέντας ρίσκαρε τη ζωή του για να σώσει τον άτυχο 8χρονο μέσα από τις φλόγες και τους καπνούς

"Πάγωσε" η Πάτρα από την τραγωδία στις Εργατικές Κατοικίες των Ιτεών, με θύμα ένα 8χρονο αγοράκι- "Τον τάισα και πήγε στο άλλο δωμάτιο. Δεν προλάβαμε να αντιδράσουμε" λέει η γιαγιά του" -ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Ο ίδιος παρομοιάζει το σκηνικό που επικρατούσε με κόλαση.

"Οι καπνοί ήταν τόσο πυκνοί που δεν άντεχες.Δεν έβλεπα τίποτα. Το παιδί δεν αντιδρούσε στις φωνές μου. Έμεινα για τρία λεπτά στο σημείο, όμως σύντομα αντιλήφθηκα ότι δεν μπορούσα να ανασάνω.Δεν μπορώ να περιγράψω όσα βίωσα στο δωμάτιο. Ήταν πραγματική κόλαση. Ακόμα και οι πυροσβέστες που έφθασαν στο δωμάτιο φορώντας ειδικές μάσκες, απορρούσαν πώς κατάφερα και βγήκα έξω" λέει στην Πελοπόννησο.

Από ασφυξία πιθανότατα ο θάνατος του 8χρονου στις Εργατικές κατοικίες Ιτεών- Ερωτηματικό το γιατί δεν έτρεξε να σωθεί

Tην Τρίτη η κηδεία του άτυχου 8 χρονου που έχασε τη ζωή του στην πυρκαγιά στις Εργατικές Κατοικίες των Ιτεών

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις