Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννενα

Σουπερλίγκ: Επιστροφή στις νίκες για τον...

Ο δικέφαλος επιβλήθηκε με 3-1 στην Τούμπα

Πολύ καλή απόδοση για τον ΠΑΟΚ ύστερα από αρκετό καιρό, η οποία συνδυάστηκε με το 3-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Πανέμορφο γκολ κόντρα στην πρώην ομάδα του ο Χαρίσης. Στον πάγκο και πάλι ο Μπερμπάτοφ.

Αυτή τη φορά το πείραμα του Ίγκορ Τουντορ έπιασε. Ο Κροάτης τεχνικός επέλεξε μία ενδεκάδα με βάση το 4-3-3 και ο ΠΑΟΚ, μετά από πολύ καιρό, έβγαζε φλόγες (ειδικά στο β΄ μέρος).

Τσίμιροτ, Χαρίσης και λίγο πιο μπροστά στα χαφ έδιναν ενέργεια και ταχύτητα, ο Ζάιρο, οργίαζε από τη δεξιά πλευρά και έτσι οι γηπεδούχοι έφτασαν μετά από αρκετό καιρό σε μία εύκολη νίκη, έχοντας κάνει το 3-0 ήδη από το 64΄. Παράλληλα, ο Λέοβατς για πρώτη φορά είχε καλή απόδοση σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Βέβαια, από την άλλη πλευρά, υπήρχε ένας αντίπαλος πολύ κακός που έπρεπε το χρονόμετρο να δείξει το 73' λεπτό για να κάνει ευκαιρία.

Κοντολογίς, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξεπέρασε με ιδανικό τρόπο το σοκ της ήττας στην Καλλονή και μένει να φανεί την ερχόμενη Πέμπτη στη ρεβάνς του Κυπέλλου, αν η αφύπνιση θα έχει συνέχεια.

Γκολ: Αθανασιάδης 43', Χαρίσης 52', Ζάιρο 64'/90' Κοζορώνης

ΠΑΟΚ: Ολσεν, Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Χαρίσης (Γκολάσα 69'), Τσίμιροτ, Πέλκας, Ζάιρο (77' Ζάιρο), Μακ (73' Μπερμπάτοφ), Αθανασιάδης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Γαρουφαλιάς (71' Κοζορώνης), Στρούνα (46' Ακόστα), Μιχαήλ, Μπέριος, Σκόνδρας, Ηλιάδης, Τσουκαλάς, Λίλα, Ιλιτς (60' Μανιάς), Γιάκος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Ισοπαλία για την Παναχαϊκή στο Βόλο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports