Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ρονάλτο: Η "Χρυσή Μπάλα" στον Μέσι

 Ρονάλτο: Η "Χρυσή Μπάλα" στον Μέσι

Παραδέχτηκε ότι θα χάσει το φετινό βραβείο από τον Αργεντίνο

 

Ο Πορτογάλος σταρ Κριστιάνο Ρονάλτο σε συνέντευξη του σε βραδινή εκπομπή, παραδέχτηκε ότι θα χάσει το φετινό βραβείο από τον Αργεντίνο.

Μπορεί να μην έχουμε συνηθίσει τον 30χρονο παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης τόσο… ταπεινό, όμως να που συμβαίνουν και αυτά. Ο «CR7» βρέθηκε σε βραδινή εκπομπή του καναλιού ITV που θα μεταδοθεί απόψε και τόνισε πως παρά ότι η χρονιά που πέρασε ήταν η καλύτερη της καριέρας του, η «Χρυσή Μπάλα» δεν θα παραμείνει στα χέρια του για τρίτη συνεχή χρονιά:

«Είναι θέμα ψήφων, οπότε είναι μάλλον δύσκολο και για να είμαι ειλικρινής δεν ανησυχώ. Έχω πει πολλές φορές πως ποτέ δεν πίστευα ότι θα κατακτούσα το βραβείο για τρίτη συνεχόμενη φορά».

Όσο για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρκέστηκε στο λακωνικό: «Κανείς δεν γνωρίζει το μέλλον». Αυτό που γνωρίζει όμως, είναι ότι δεν βλέπει τον εαυτό του να κλείνει την καριέρα του εκτός Ευρώπης:

«Θα ήθελα να σταματήσω όντας σε κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο, αξιοπρεπώς, σε ένα μεγάλο κλαμπ. Δεν λέω ότι το να πάω στις ΗΠΑ ή στο Κατάρ είναι κάτι κακό αλλά δεν νομίζω ότι θα το κάνω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: Βραβεύτηκε ο... 500άρης Ρονάλντο

Πηγή:onsports.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports