Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Λυκούδης: "Μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα"

Λυκούδης: "Μπορούσαμε να παίξουμε κ...

Τόνισε ο προπονητής της Παναχαϊκής

Μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα της πρεμιέρας από τον Φοίνικα, ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Γιώργος Λυκούδης, δήλωσε: "Βιαστήκαμε να δείξουμε την απογοήτευση μας ως ομάδα.

Ξέραμε ότι όταν λείπει ο αρχηγός τα πράγματα είναι δύσκολα όμως θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερα. Μετά το πρώτο σετ δείξαμε σημάδια εκνευρισμού, στο δεύτερο δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι και στο τρίτο κάναμε προσπάθεια να μπούμε στο ματς αλλά δεν τα καταφέραμε.

Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, μας περιμένει μια δύσκολη μάχη όπου είναι διαφορετικό παιχνίδι και θα παλέψουμε για να πάρουμε την πρώτη μας νίκη".

Από τους παίκτες, μίλησε ο λίμπερο της ομάδας, Μένιος Ρουμελιώτης ο οποίος σημείωσε: « Ηταν πρεμιέρα για εμάς, είχαμε πολύ άγχος και αγωνιστήκαμε χωρίς τον διαγώνιο μας και αυτό μας αποδιοργάνωσε.

Στο πρώτο σετ βοήθησε σημαντικά ο Στάθης όμως τα δικά μας λάθη έδωσαν το σετ στον Φοίνικα Σύρου. Στο δεύτερο δεν βρήκαμε ποτέ αγωνιστικό ρυθμό με αποτέλεσμα να πάρει εύκολο προβάδισμα ο Φοίνικας ενώ στο τρίτο σετ χάσαμε ευκαιρία για να ξαναμπούμε στο παιχνίδι όμως είχαμε πολύ άγχος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόλεϊ: Δείτε το φετινό ρόστερ της Παναχαϊκής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports