Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Ήττα για τον Παναιγιάλειο στην πρεμιέρα του κυπέλλου

Ποδόσφαιρο: Ήττα για τον Παναιγιάλειο στ...

Οι Αιγιώτες ηττήθηκαν με 3-1 από τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε με 3-1 του Παναιγιάλειου στην Ριζούπολη έχοντας καλύτερη απόδοση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι φάνηκε ότι είχαν μεγαλύτερο κίνητρο σ' αυτό το παιχνίδι. Μπήκαν δυνατά, πίεσαν τον αντίπαλό τους και ζήτησαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις νίκης από νωρίς.

Η "ελαφρά ταξιαρχία" μάλιστα ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 16' όταν ο Φατιόν σούταρε από μακριά και νίκησε τον Πίτκα.

Στη συνέχεια, και κυρίως μετά το 30' ο Παναιγιάλειος είχε το δικό του καλό διάστημα το ματς το οποίο και απέφερε την ισοφάριση στο 35' με τον Κρισμάρεβιτς.

Το δεύτερο μέρος άνηκε εξολοκλήρου στον Απόλλωνα αφού η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη σκόραρε δύο φορές. Ο Συμελίδης στο 54' έκανε το 2-1 και ο Παρπέξ έκανε με πέναλτι το 3-1 ενώ ο Παναιγιάλειος αγωνιζόταν με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Κρισμάρεβιτς (83') και του Σανδραβέλη (89').

Απόλλων Σμύρνης: Αποστολίδης, Δεληζήσης, Ψιανός, Βαλεριανός, Πάνος, Φατιόν, Παρπέξ, Πολίτης (57' Κονέ), Συμελίδης, Αλμπάνης (69' Λαγός), Τζιώρας (80' Κρητικός).

Παναγιάλειος: Πίτκας, Σανδραβέλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Κρισμάρεβιτς, Σταμογιάννος (75' Λινάρδος), Γκουτσίδης (56' Ομάρ), Γκουτσούλιας (86' Παπουτσής), Μπουρλάκης, Γκούφας, Μπίνας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Ισόπαλη η Παναχαϊκή στην Κέρκυρα για την 1η αγωνιστική του κυπέλλου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports