Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Ο Ρονάλντο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Ρεάλ

Ποδόσφαιρο: Ο Ρονάλντο πρώτος σκόρερ όλω...

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο χρειάστηκε 29 λεπτά στην αναμέτρηση με τη Λεβάντε για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να γράψει ιστορία, όντας πλέον μόνος πρώτος στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αποθεώστε τον. Χρειάστηκε λίγο παραπάνω από έξι χρόνια για να γράψει ιστορία με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, πετυχαίνοντας κάτι που ουδείς μπορούσε να διανοηθεί και φάνταζε ασύλληπτο. Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο όμως, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Ο Πορτογάλος επιθετικός μπήκε στο κλαμπ των θρύλων της "βασίλισσας", αφού είναι πλέον και με τη... βούλα ο πρώτος σκόρερ της με 324 γκολ, ένα παραπάνω από τον Ραούλ, ο οποίος πριν μερικές ημέρες ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του και σήμερα γνώρισε την αποθέωση στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" πριν το ματς με τη Λεβάντε.

Ο "CR7" με υπέροχο δεξί σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και μπήκε στο πάνθεον. Εκεί που υπάρχουν ορισμένοι γίγαντες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως υπήρξε και ο Ραούλ και πλέον φιγουράρει και το όνομα του 30χρονου Ρονάλντο, ο οποίος αν είναι υγιής και συνεχίσει το σκοράρισμα με αυτή τη συνέπεια, θα μείνει για πολλά χρόνια στην κορυφή χωρίς να τον απειλεί κάποιος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Βραβεύτηκε ο... 500άρης Ρονάλντο

Ποδόσφαιρο: Εντυπωσιακό ρεκόρ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports