Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του Απόλλων Carna-Κόροιβος

Μπάσκετ: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρί...

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015 (17.00)

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ 2015-16 ανάμεσα στον Απόλλωνα Πάτρας CARNA και τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015 (17.00) στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα, στην Περιβόλα. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία του συλλόγου Τετάρτη-Παρασκευή 10:00-13:00, 18:00-21:00 και το Σάββατο 9:00-13:00.

Επίσης, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια των εντός έδρας παιχνιδιών του Απόλλωνα CARNA και μέσω και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας viva.gr».

Οι φίλαθλοι που θα προμηθευτούν τα εισιτήριά τους στη διάρκεια της προπώλησης, δηλαδή μέχρι την προσεχή Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015, θα έχουν σημαντική έκπτωση. Συγκεκριμένα, τα εκπτωτικά εισιτήρια για τις κερκίδες «Γ» και «Δ» θα κοστίζουν 8,00 ευρώ ( 10,00 ευρώ στα εκδοτήρια), στην κερκίδα «Β» θα κοστίζουν 10,00 ευρώ (13,00 ευρώ στα εκδοτήρια) και στην κερκίδα «Α» θα κοστίζουν 15,00 ευρώ και στην προπώληση και στα εκδοτήρια.

Παράλληλα, θα ισχύσουν και τα φοιτητικά/μαθητικά εισιτήρια που θα κοστίζουν  5,00 ευρώ στην προπώληση και 8, 00 την ημέρα του αγώνα(απαιτείται το πάσο που θα ελεχθεί και στην είσοδο)

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθεύεται μόνο ένα εισιτήριο και θα είναι υποχρεωμένος κατά την αγορά να γνωστοποιήσει τα στοιχεία του (ταυτότητα ή διαβατήριό και ΑΜΚΑ).

Να σημειωθεί ότι δεδομένης της ιδιαίτερα δύσκολης συγκυρίας η διοίκηση του Απόλλωνα CARNA αποφάσισε να κρατήσει σταθερές τις τιμές των εισιτηρίων, απορροφώντας την αύξηση του ΦΠΑ από το 13% στο 23%.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Ήττα για τον Απόλλωνα Carna στο Ρέθυμνο για την πρεμιέρα της Α1

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports