Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φούτμπολ Λιγκ: Ο Παναιγιάλειος ηττήθηκε από την Λάρισα

Φούτμπολ Λιγκ: Ο Παναιγιάλειος ηττήθηκε ...

Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο Πατρινός, Ανδρέας Λαμπρόπουλος

H ΑΕΛ πέρασε από το Αίγιο, επικρατώντας με 1-0 του Παναιγιάλειου και έκανε το "3 στα 3" στο πρωτάθλημα της Football League. Ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος (19') πέτυχε το "χρυσό" γκολ για τους φιλοξενούμενους.

Το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα του, ύστερα από το 0-0 με τον Αχαρναϊκό, έδωσε το Σάββατο (10/10) ο Παναιγιάλειος, γνωρίζοντας αυτή τη φορά την ήττα (0-1) από την ΑΕΛ. Οι "βυσσινί" προηγήθηκαν στο 19' με τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο. Ο Αναστασόπουλος έκανε σέντρα από δεξιά και ο 27χρονος μεσοεπιθετικός κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, με κεφαλιά. Οι Αιγιώτες προσπάθησαν να πιέσουν τους Θεσσαλούς, χωρίς ωστόσο να απειλήσουν σημαντικά την εστία του Καβουσάκη.

Ακόμα και στο δεύτερο μέρος, ο Παναιγιάλειος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά ήταν τόσο καλά οργανωμένη η ομάδα του κάμπου που κατόρθωσε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της και να κατακτήσει το τρίποντο. Ίσα, ίσα που η ΑΕΛ θα μπορούσε να φτάσει πιο εύκολα σε άλλο γκολ σε σχέση με τη "μαύρη θύελλα". Το 0-1 διατηρήθηκε έως το τέλος και ο Παναιγιάλειος έπειτα από τρία ματς έμεινε χωρίς νίκη και χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη η ομάδα της Λάρισας σημείωσε την τρίτη σερί της νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις και έφτασε τους εννέα βαθμούς στη Football League. Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, που πέρασε ως αλλαγή, τραυματίστηκε στα τελευταία λεπτά και ενώ ζήτησε να βγει εκτός, τού καταστήθηκε σαφές να σφίξει τα δόντια και να βγάλει το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Υπενθυμίζεται ότι απέναντι στον Πανελευσινιακό δεν είχε αγωνιστεί λόγω τραυματισμού.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Πίτκας, Σανδραβέλης, Ομάρ, Κρισμάρεβιτς, Γκοτσούλιας, Μπουρλάκης (77' Γκουτσίδης), Σπίνουλας, Πέριτς, Ιωάννου, Σκαρτσίλας (46' Μίλιτς), Μπούνας (68' Λινάρδος).

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Kαβουσάκης, Κομεσίδης, Κοντοχρήστος, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος (59' Πάτο), Μαρουκάκης (66' Μπόγιοβιτς), Μπουντόπουλος (49' Κουτσιανικούλης), Ουρτάδο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φούτμπολ Λιγκ: Νίκη της Κέρκυρας στην Ελευσίνα στο παιχνίδι της ημέρας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports