Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπιτς χάντμπολ: Ο Κανέλλος Γεωργίου στην εθνική ομάδα ανδρών

Μπιτς χάντμπολ: Ο Κανέλλος Γεωργίου στην...

Για τους πρώτους Μεσογειακούς αγώνες στην Πεσκάρα της Ιταλίας

Μεγάλη δικαίωση αποτελεί τόσο  για τον ίδιο όσο, τον σύλλογο του και το Πατραϊκό χάντμπολ γενικότερα η κλήση του αθλητή της Ακαδημίας των σπορ Κανέλλου Γεωργίου στην εθνική ομάδα μπιτς χάντμπολ ανδρών για τους 1ους Μεσογειακούς αγώνες που θα γίνουν στην Πεσκάρα της Ιταλίας από 28/8 έως 3/9/15.

Ο Κανέλλος Γεωργίου θα είναι ο 22ος κατά σειρά Πατρινός που θα χρηστεί διεθνής αθλητής στην χειροσφαίριση που προέρχεται από Πατρινό σύλλογο, ενώ για ην Ακαδημία των Σπορ θα είναι ο τέταρτος αθλητής που έχει αναδείξει και πρωτο-αγωνιστεί σε εθνική ομάδα,  μετά την Σούλα Τσαπικούνη, την Ευγενία Καράγιωργα και την Χρυσάνθη Αραβαντινού που κατά το παρελθόν έχουν φορέσει το εθνόσημο.

Σε 12 ημέρες θα ξεκινήσει η 1η μεγάλη διοργάνωση των Μεσογειακών Αγώνων Παραλίας που θα διεξαχθούν στη Πεσκάρα το διάστημα 28 Αυγούστου- 6 Σεπτεμβρίου 2015 (www.pescara2015.it). Στις 20 Αυγούστου αρχίζει η προετοιμασία των Εθνικών ομάδων Μπιτς Χάντμπολ στις 25 Αυγούστου η συνέντευξη Τύπου ενόψει των Μεσογειακών Αγώνων.

Οι Μεσογειακοί Αγώνες -που τελούνται υπό την αιγίδα της ΔΕΜΑ σε συνεργασία με τις οικείες Ολυμπιακές Επιτροπές- είναι πολύ σημαντικοί για το ελληνικό Μπιτς Χάντμπολ, ειδικότερα μετά από τους αγώνες επίδειξης στην Λωζάννη μπροστά στα μέλη της ΔΟΕ για την ένταξη του αθλήματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Ελλάδα έχει πολύ σοβαρές πιθανότητες διάκρισης στους αγώνες με τις δύο Εθνικές ομάδες που θα συμμετέχει. Η προετοιμασία των Εθνικών ομάδων θα πραγματοποιηθεί στον Κορινό Πιερίας 20-25 Αυγούστου.

Οι όμιλοι των Ανδρών είναι:

1ος όμιλος: Ιταλία, Κύπρος, Λιβύη, Αλγερία, Αλβανία.

2ος όμιλος: Τουρκία, Ελλάδα, Τυνησία, Σλοβενία, Μάλτα.Οι αγώνες για την εθνική Ελλάδος θα ξεκινήσουν την Κυριακή 30 Αυγούστου με αντίπαλο την Σλοβενία.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Λαζαρίδης εκτός του Κανέλλου Γεωργίου της ΑΕΠ Ακαδημίας των Σπορ κάλεσε και τους Σ. Δημάκη (Αερωπός Εδ.), Δ. Ζήσης (Αναγέννηση Αρτ.), Α. Παπαδόπουλος (ΧΑΝΘ),Π. Μπουκοβίνας (ΠΑΟΚ), Π. Ακριδόπουλος (ΟΦΝΙ), Α. Βαλαβάνης και Ι. Κοτσαμαρίκογλου (ΓΣ. Δράμας 86) και Ε. Χαραλαμπίδης (Κύκλωπες Αλεξ.).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports