Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο δικηγόρος και επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος, πρώτος πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου, Ανδρέας Κακογιάννης

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο δικηγόρος και ...

Δεύτερο χτύπημα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

'Εφυγε από τη ζωή ο επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πατρέω, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της Πάτρας επί Ανδρέα Καράβολα, πρώτος πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αχαϊας, δικηγόρος Ανδρέας Κακογιάννης, σκορπίζοντας θλίψη σε όσους τον γνώριζαν, στην νομική οικογένεια της πόλης και στην  οικογένεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης η οποία θρηνεί σήμερα και τον χαμό του Τάκη Γκίκα.

Ο Ανδρέας Κακογιάννης ήταν ένας αξιόλογος άνθρωπος με ενεργή συμμετοχή στα κοινά και σημαντικές επαγγελματικές επιτυχίες. Ήταν άξιος υπηρέτης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με ανησυχίες και ενδιαφέρον για το συνάνθρωπο.

Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί στην αίθουσα του Δικαστηρίου στο Βόλο και διακρίνονται από αριστερά οι  Γιώργος Πολυχρονόπουλοος, Θάνος Αμπατζής, Ανδρέας Κακογιάννης, Γεώργιος Αλέξανδρος Μαγκάκης, Γιώργος Μάρκου, Γιάννης Βελλόπουλος, Μίμης Γεωργόπουλος, Γιάννης Μαράτος, πίσω του ο Δημήτρης Παπαιωάνου από τον Βόλο και δίπλα του Δημήτρης Ρήγας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις