Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Μαθαίνουν τους αντιπάλους τους Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ατρόμητος

Ποδόσφαιρο: Μαθαίνουν τους αντιπάλους το...

Δείτε τις υπόλοιπες ομάδες

Η ώρα της… αλήθειας για τις ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, φθάνει, καθώς τόσο ο Παναθηναϊκός στον 3ο προκριματικό του Champions League, όσο και οι ΠΑΟΚ (σ.σ. εφόσον αποκλείσει τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ), Ατρόμητος στην ίδια φάση του Europa League, θα μάθουν το μεσημέρι της Παρασκευής τους προσεχείς αντιπάλους τους.

Στη μία το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην κληρωτίδα με φόντο τα «αστέρια» της σεζόν 2015-16 και στις 14:00 είναι η σειρά για τον «Δικέφαλο» και τους Περιστεριώτες.

Οι ομάδες του Champions League χωρίζονται στην κατηγορία των πρωταθλητών και των μη πρωταθλητών. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στο δεύτερο «μονοπάτι», όπου 10 ομάδες μπαίνουν στην κληρωτίδα και θα προκύψουν 5 ζευγάρια, οι νικητές των οποίων θα προκριθούν στα play-offs, όπου θα κληρωθούν εκ νέου με μία εκ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βαλένθια, Λεβερκούζεν, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Λάτσιο (οι τρεις πρώτες σίγουρα στους ισχυρούς).

Στην παρούσα φάση, ο Παναθηναϊκός ως ανίσχυρος έχει ως πιθανούς αντίπαλους τις: Σαχτάρ, Άγιαξ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπριζ και Μονακό, με τα πρώτα ματς να γίνονται 28-29 Ιουλίου και οι ρεβάνς 4-5 Αυγούστου.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο, τα πρώτα ματς διεξάγονται 30 Ιουλίου και οι ρεβάνς 6 Αυγούστου και τα πράγματα έχουν ως εξής: Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ καλείται πρώτα απ’ όλα να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, αφού έχασε με 2-1 στην Κροατία. Ωστόσο, από το μεσημέρι της Παρασκευής (17/7) οι «ασπρόμαυροι» θα γνωρίζουν την ομάδα που θα παίξουν σε περίπτωση πρόκρισης, στον 3ο προκριματικό γύρο.

Η UEFA ανακοίνωσε τους υπο-ομίλους, όπου ο ΠΑΟΚ τοποθετήσει στο δεύτερο ως «ισχυρός», παρέα με τις Σεντε Ετιέν και Μπελενένσες, αλλά και τους νικητές από τα ζευγάρια Κοπεγχάγη - Νιούταουν, Χαποέλ Μπερ Σεβά - Τουν και Ρέικιαβικ - Ρόζενμποργκ.

Απέναντί τους θα βρίσκονται ως «ανίσχυροι» οι Γιάμπλονετς (Τσεχία), Τάργκου Μούρες (Ρουμανία) και οι νικητές των ζευγαριών Σλασκ Βρότσλαβ (Πολωνία) - Γκέτεμποργκ (Σουηδία), Σκόντο Ρίγα (Λετονία) - Ντεμπρετσένι (Ουγγαρία), Σπάρτακ Τρνάβα (Σλοβακία) - Λίνφιλντ (Βόρεια Ιρλανδία) και Βαντούζ (Λίχτενσταϊν) - Νόμε Κάλιου (Εσθονία).

Ο Ατρόμητος, είναι επίσης στους «ισχυρούς» και θα παίξει με τη Χαποέλ Κιριάτ Σμόνα (Ισραήλ) ή με τους νικητές των ζευγαριών Ινβερνές (Σκωτία) - Άστρα Γκιούργκιου (Ρουμανία), ΑΪΚ Σόλνα (Σουηδία) - Σιράκ (Αρμενία), Σαχτιόρ Σάλιγκορσκ (Λευκορωσία) - Βόλφσμπεργκερ (Αυστρία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) - Ζελέζνιτσαρ (Βοσνία) και Τσουκαρίτσκι (Σερβία) - Καμπάλα (Αζερμπαϊτζάν).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γ. Αλαφούζος: Μας έκλεψαν το πρωτάθλημα πέρυσι

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports