Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Απομακρύνθηκαν τα απορρίμματα από την Αρχαία Ολυμπία

Ηλεία: Απομακρύνθηκαν τα απορρίμματα από...

Η καθυστέρηση οφείλεται σε... γραφειοκρατικά προβλήματα!

Με αποτελεσματικό τρόπο ξεπέρασε ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας το πρόβλημα με την αποκομιδή των απορριμμάτων και έτσι μεγάλες ποσότητες απομακρύνθηκαν, τόσο από την Αρχαία Ολυμπία, όσο και από κοινότητες του δήμου.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, έχουν ήδη απομακρυνθεί περισσότεροι από 120 τόνοι απορριμμάτων, τόσο από την Αρχαία Ολυμπία, όσο και από κοινότητες του δήμου. «Δώσαμε προτεραιότητα στην Αρχαία Ολυμπία, λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας» σύμφωνα με δηλώσεις του αντιδήμαρχου Γιώργου Γεωργακόπουλου. Σύμφωνα με τον ίδιο, σε καθημερινή βάση απομακρύνονται από όλο τον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας περίπου 45 τόνοι απορριμμάτων - και αν συνεχιστούν οι ίδιοι ρυθμοί σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, το πρόβλημα θα έχει αντιμετωπιστεί στο σύνολό του.

Όσον αφορά στην καθυστέρηση που σημειώθηκε, τόσο στην αποκομιδή, όσο και στην απομάκρυνση των απορριμμάτων, αυτή οφείλεται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε γραφειοκρατικά προβλήματα που προέκυψαν για την μεταφορά των ποσοτήτων σε ΧΥΤΑ του νομού Αιτωλοακαρνανίας.

πηγη:protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις