Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Περί Συνόδου Κορυφής για υποταγή ή GREXIT

Περί Συνόδου Κορυφής για υποταγή ή GREXIT

Του Γιώργου Παναγιωτόπουλου

(όπως λέγαν κάποιοι ότι το "ΟΧΙ" είναι ο 666 και λοιπές τρομολαγνείες)

Αγαπημένε/η μου φίλε/η,

κατ'αρχήν, δεν υπάρχει νομική φόρμουλα αποβολής Χώρας-μέλους. Εν συνεχεία, ίσως συμφωνήσεις ότι το χρέος είναι μη βιώσιμο, άρα συμφωνία χωρίς αναδιάρθρωση χρέους και ρήτρα ανάπτυξης, είναι μη βιώσιμη, επίσης.

Σίγουρα θα έχεις διαπιστώσει ότι, από το 2010, εκατομμύρια Έλληνες είναι άνεργοι, φτωχοί, καταχρεωμένοι, ανασφάλιστοι και αν αυτό συνεχιστεί, η κοινωνική συνοχή θα διαλυθεί και, τότε, η Πατρίδα θα εισέλθει σε αχαρτογράφητα νερά που θα θυμίζουν μετα-σοβιετικές εποχές ή το τελευταίο Γερμανικό επίτευγμα, την Ουκρανία, όπου οι τοπικοί νέο-Ναζί έγιναν Κυβέρνηση μέσα από ταραχές.

Επίσης, να σου θυμίσω ότι εντός των 28, μας κουνούν το δάκτυλο κάτι απίθανοι φορολογικοί παράδεισοι των Γερμανών, τύπου Μάλτας ή τα ορφανά της Ρωσίας (για την ένταξη των οποίων, οι "σοβαρές" κυβερνήσεις που χρέωσαν την Πατρίδα 350 δις-προ ELA- κακώς δεν έβαλαν βέτο) ή η Βουλγαρία που ψήφισε να ΜΗΝ μπει στο ευρώ και εισπράττει ετησίως περί τα 6 δις ευρώ "μαυρόασπρα" από την Ελλάδα κ.λπ.

Επειδή ,λοιπόν, η Ελλάδα δεν μοιάζει με αυτές τις Χώρες, αλλά έχει σοβαρές πλουτοπαραγωγικές πηγές, δεν θα θρηνήσει να υιοθετήσει Εθνικό Νόμισμα εντάσεως εργασίας αντί εντάσεως κατανάλωσης εισαγομένων αγαθών, προκειμένου να μην αυτοκτονήσει. Μην αγχώνεσαι, ΑΝ κάποιος δεν έχει πουθενά ευρώ, θα σωθεί γιατί θα μπορεί να καλύψει τις βασικές του ανάγκες ευκολότερα, ενώ ΑΝ κάποιος έχει αρκετά ευρώ και είναι φορολογημένα, γιατί αλλιώς θα κατασχεθούν ΟΠΟΥ και να τα έχει κρύψει, είναι τυχερός. Θα είναι άρχοντας. Άρα, όλοι χαρούμενοι και πολλά κακά παιδιά στην φυλακή. Από Δευτέρα, όλοι χαρούμενοι.

Υ.Γ. Προς τη λατρεμένη μου Άνγκελα.

Αγαπημένη μου,

Ένας σπουδαίος λογοτέχνης και φιλόσοφος του αιώνα μας , ο Μιχαήλ Ναιμύ, έγραψε στο "βιβλίο του Μιρδάδ" το εξής καταπληκτικό : " το προσκλητήριο στον φονιά το έχει στείλει ο δολοφονημένος".

(Ματέο, Φρανσουά, κρατήστε κι εσείς αυτό το υστερόγραφο)

Άνγκελα, επειδή σκέφτομαι να μην συναινέσω σαν πολίτης, στην αρπαγή της δημόσιας περιουσίας, στην φορολογική εξαθλίωση εμπόρων, αγροτών και επιχειρήσεων, καθώς και στον αφανισμό του τουρισμού στο Αιγαίο, προς χάρη της Γερμανικής TUI που εκμεταλλεύεται τα Τουρκικά παράλια με 4% ΦΠΑ, σε περιμένω το άλλο καλοκαίρι -εφόσον κάνεις το ισοδύναμο λάθος του Αδόλφου να εισβάλει στην Ρωσία, δηλαδή να στραγγαλίσεις τις τράπεζές μου και να με εξωθήσεις σε έξοδο από το ευρώ- να μου φέρεις συνάλλαγμα και να μου ζητήσεις φυσικό αέριο και προστασία από εκατομμύρια προσφύγων, στην δημιουργία των οποίων συνέβαλες αποφασιστικά. Τέλος, τώρα που -μετά την πρόσκαιρη κατάρρευση του Ευρώ- το νόμισμά σου θα γίνει ατάραχο αποταμιευτικό με ισοτιμία 1,5 δολάριο και θα αποκτήσεις περίπου 20 εκατομμύρια ανέργους στην ευρωζώνη του Λυκόφωτος, να είσαι βέβαιη ότι θα στείλουμε ανθρωπιστική βοήθεια,

Παντοτινά δικός σου,

Γιώργος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις