Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Υπερ του "ναι" ο Σύνδεσμος Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων ΒΙ.ΠΕ.

Πάτρα: Υπερ του "ναι"  ο Σύνδε...

Ο Σ.Ε.ΒΙ.ΠΑ. θεωρεί μονόδρομο την παραμονή της χώρας μας στον πυρήνα της Ευρωζώνης

Ο  Σύνδεσμος Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων ΒΙ.ΠΕ. Πατρών (Σ.Ε.ΒΙ.ΠΑ.) τάσσεται υπέρ του «Ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής. Ο Σύλλογος τονίζει ότι θεωρεί μονόδρομο την παραμονή της χώρας μας στον πυρήνα της Ευρωζώνης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση τους :

«Ο Σύνδεσμος συναισθανόμενος την κρισιμότητα των στιγμών για την Πατρίδα, λέει ΝΑΙ στην παραμονή της χώρας μας στην Ευρωζώνη, η οποία αποτελεί το μοναδικό πλαίσιο μέσα στο οποίο μπορούμε ως κοινωνία να βρούμε πάλι τον δρόμο της ανασυγκρότησης, της διατήρησης της κοινωνικής συνοχής, της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας και της επανεκκίνησης της οικονομίας, με μοχλό τις επιχειρήσεις.

Ο Σ.Ε.ΒΙ.ΠΑ. λέει ΝΑΙ στην διατήρηση της ευρωπαϊκής πορείας της Πατρίδας μας, γιατί είναι ο μοναδικός δρόμος για να αποφύγουμε την διεθνή απομόνωση και να επιβιώσουμε μέσα σε ένα εξαιρετικά ασταθές περιβάλλον.

Ο Σ.Ε.ΒΙ.ΠΑ. θεωρεί μονόδρομο την παραμονή της χώρας μας στον πυρήνα της Ευρωζώνης, γιατί είναι το μόνο ασφαλές πλαίσιο μέσα στο οποίο οι επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα δημιουργίας θέσεων εργασίας για τους νέους και τους χιλιάδες ανέργους  που αναζητούν μια προοπτική για το μέλλον τους».

 

Διαβάστε επίσης :

Πάτρα: Μεγάλη συγκέντρωση για το ΝΑΙ στην Τριών Συμμάχων - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα:141 μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Πάτρας ψηφίζουν "ναι" - ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Πάτρα: Μαζική συγκέντρωση της Επιτροπής του ΟΧΙ στην πλ. Γεωργίου -Σκουρλέτης:Θέλουν οικονομική δικτατορία - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά