Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Tιμητική εκδήλωση για τον Ομότιμο Καθηγητή Ιωάννη Χαριτάντη πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Πατρών -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Tιμητική εκδήλωση για τον Ομότιμο Καθηγη...

Την περασμένη Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 στις 19:00 το απόγευμα

Το Εργαστήριο Ηλεκτρονικής του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών διοργάνωσε μία τιμητική εκδήλωση για τον Ομότιμο Καθηγητή Ιωάννη Χαριτάντη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 στις 19:00 το απόγευμα στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Παρέστη πλήθος κόσμου ενώ το όλο σκηνικό της όμορφης εκδήλωσης πλαισιώθηκε και από μουσική. Πιο συγκεκριμένα τραγούδησαν ο γνωστός σε όλους τους Πατρινούς, ερμηνευτής Δημήτρης Αγγελόπουλος καθώς και η πανεπιστημιακός και ερμηνεύτρια Άννυ Ονουφρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Χαριτάντης, είναι επίτιμο μέλος του Φάρου Ποντίων Πατρών ενώ η Σοφία Μιχαηλίδη που επίσης συμμετείχε στο τραγούδι, αποτελεί μέλος του Δ.Σ. του Φάρου. Στο πιάνο συνόδεψε η Νίνα Μεταξά.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων η Πρύτανις Βενετσάνα Κυριαζοπούλου, ο Διευθυντής του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικής, Καθηγητής Σπ. Φωτόπουλος, ο Καθηγητής και τέως Πρύτανης Σταύρος Κουμπιάς, ο Καθηγητής Χρ. Μπούρας, Τμήμα Μηχανικών ΗΥ & Πληροφορικής, ο Καθηγητής Αθ. Τσακαλίδης, Τμήμα Μηχανικών ΗΥ & Πληροφορικής, ο Γρηγόρης Μικρώνης, ΕΕΠ Πανεπιστημίου Πατρών, κ.α.

Οι φωτ. είναι από το σάιτ flashstarskaipatras.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View