Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η επιστροφή της Κριστέλ Βουρνά

Η επιστροφή της Κριστέλ Βουρνά

Οι δηλώσεις της Πατρινής αθλήτριας

Η Κριστέλ Βουρνά επέστρεψε δυνατή και αποφασισμένη να διεκδικήσει το όριο για το παγκόσμιο του Καζάν. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν επέστρεψε βέβαια μόνο στην πισίνα αλλά και στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση.

Ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε για την Κριστέλ Βουρνά με την ολοκλήρωση των σπουδών της στις ΗΠΑ και το πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα. Στα τέλη Απριλίου επέστρεψε στην Ελλάδα, ενώ το Σαββατοκύριακο έκανε την επανεμφάνισή της και στην πισίνα, παίρνοντας μέρος στα «Τσίτεια».

Η αρχική της σκέψη πριν ακόμα έρθει στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση ήταν να αρχίσει προετοιμασία με προοπτική τη διεκδίκηση του ορίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το παγκόσμιο του Καζάν. Η επίδοσή του Σαββάτου στα 100μ. πεταλούδα, 1:00.99, άλλαξε κάπως αυτό το σκεπτικό. «Κολύμπησα καλύτερα απ’ ό,τι περίμενα. Στο Ακρόπολις και στα μίτινγκ του Βελγίου και της Πράγας ίσως κυνηγήσω το όριο για το παγκόσμιο.

Σε αυτή την ημερίδα πήγα απροετοίμαστη, γιατί έμεινα ένα μήνα εκτός πισίνας και έχω περίπου τρεις εβδομάδες που κολυμπάω ξανά», τόνισε η 23χρονη κολυμβήτρια, που θα κυνηγήσει το 59.18 που είναι όριο στο 100άρι για το Καζάν, χωρίς αποκλείει το 50άρι πεταλούδα. «Το 100άρι είναι πρώτος μου στόχος λόγω και των Ολυμπιακών Αγώνων. Θα το επιδιώξω βέβαια για το 50άρι αλλά η προτεραιότητα είναι τα 100μ.», πρόσθεσε η Βουρνά, που κολυμπάει με το σκουφάκι του Εθνικού και προπονείται πλέον με τον Άκη Οικονόμου. «Θα ετοιμαστώ τώρα για το Ακρόπολις, θα συνεχίσουμε την προετοιμασία για να δούμε πού βρισκόμαστε, θα ξεκουραστώ στη συνέχεια για το Βέλγιο και μετά θα αρχίσουμε το φορμάρισμα για την Πράγα», συνέχισε δίνοντας ένα γενικό περίγραμμα του πλάνου τους.

Εκτός από την επιστροφή στην πισίνα και την αγωνιστική δράση, μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή της είναι και η επιστροφή στην Ελλάδα, αφού για αρκετά χρόνια έλειψε στις ΗΠΑ για τις σπουδές της. «Πάντα μου άρεσε η Ελλάδα. Τώρα με την οικογένειά μου και τους φίλους μου είναι πολύ καλύτερα. Και με τον Άκη τον Οικονόμου τα έχουμε βρει και πιστεύουμε ότι μέσα από τις προπονήσεις θα βγει ένα καλό αποτέλεσμα», κατέληξε η Βουρνά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports