Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η Παναχαϊκή ηττήθηκε με 3-0 από την ΑΕΚ

Η Παναχαϊκή ηττήθηκε με 3-0 από την ΑΕΚ

Με δύο τέρματα του Αραβίδη και ένα του Μπακάκη

Η Παναχαϊκή δεν κατάφερε να πάρει έστω και τον βαθμό κόντρα στην ΑΕΚ γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 από την Ένωση στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Μόλις στο τρίτο λεπτό ο Κάργας έκανε ένα πέναλτι που θα μπορούσε να έχει αποφύγει, όταν με τάκλιν ανέτρεψε τον Πλατέλλα μέσα στην περιοχή.

Ο Αραβίδης ευστόχησε από την άσπρη βούλα. Παρόλα αυτά οι Πατρινοί βγήκαν μπροστά και με κινητήριο μοχλό τον Στεργίδη δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην ΑΕΚ.

Στο 31' ο Μαρουκάκης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ανέστη σε τετ α τετ, έξι λεπτά μετά απέτυχε από κοντά να χριστεί σκόρερ ο Γκαντιάγκα και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημίχρονου ο Μπουντόπουλος έπιασε το σουτ εκτός περιοχής και με την επέμβαση του Ανέστη η μπάλα προσέκρουσε στο δεξί του δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοσή της και στο 68' ο Αραβίδης με εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το 2-0. Από εκεί και πέρα το ματς απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα και στις καθυστερήσεις από μπαλιά του στόπερ της Ένωσης ο Μπακάκης διαμόρφωσε το 3-0.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Πεταυράκης, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Μπακάκης, Ανάκογλου (89' Φαγιέ), Πλατέλλας (83' Λαμπρόπουλος), Γιόχανσον, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Κρισάντους (67' Σοϊλέδης).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Γεωργακόπουλος, Ασίγκμπα, Κάργας, Άλλα, Κοντοχρήστος, Αναστασόπουλος, Στεργίδης (75' Κυβελίδης), Γκαντιάγκα (78' Χαρτσιάς), Μαρουκάκης, Χοτζάλι (46' Χούσα), Μπουντόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports